RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#53695  Szerző: Mauro

Valaki halott már V43 sprayről?
 #53685  Szerző: Mauro

Mondjuk azon meg lepődtem mikor előre döntöttem a HI-FI-t akkor a CD tálca magától ki jött és miután hátra döntöttem vissza ment magától.
Ez vajon normális?
 #53684  Szerző: Mauro

Tudom csak dühömbe mondtam. Állítólag létezik olyan anyag ami meglazítja a csavart és HI-FI-t se vágja haza. Holnapra utána járnak nekem ez ügybe.
 #53683  Szerző: SzD

Ha nem megy, akkor tényleg ne erőltesd. Azzal csak ártasz, ha eltaknyolod a csavart, mert akkor már senki nem szedi szét neked.
 #53682  Szerző: donder

Mauro írta:Nem hiszem hogy az baj forog lemez és meg akad lejátszás közben.
De nem tudom szét szedni. Meg se mozdul pár csavar. :x Egy órája szenvedek vele. :shoot:
Lehet hogy be kell szereznem egy elektromos csavar húzott.
Azzal kevesebbet érsz... Ha nagy nyomatékkal és erővel megkezdi forgatni, és nem viszi a csavart, akkor elkezd felette forogni, és lekopik a csavarozóbetét feje...
 #53681  Szerző: Mauro

Nem hiszem hogy az baj forog lemez és meg akad lejátszás közben.
De nem tudom szét szedni. Meg se mozdul pár csavar. :x Egy órája szenvedek vele. :shoot:
Lehet hogy be kell szereznem egy elektromos csavar húzott.
 #53680  Szerző: LuciFerko

Biztos, elporolódik a lézerfej és annyi.
 #53679  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:
Mauro írta:
LuciFerko írta:http://www.youtube.com/watch?v=8hdMPtW-zXw
12 éves hifim :D Amúgy nagyon szépen mutatja a kijelző, hogy melyik rádió mennyire van processzálva. A gombok olyanok, mert anyám még régebben le akarta takarítani valami erős szerrel, ami szépen leoldotta a festést :gülü2: (meg akkoriba nyomkodtam is elég sokat)
CD lejátszója megy még? Mert nekem most kezdet el szarozni hasonló korú Mini HI-FI-m CD lejátszója. Bár mondjuk én nagyon sok lemezt hallgattam vele.
megy, pár napja kellett kikompresszorozni. 12 éve nem volt szétszedve, nemsemmi porcicák kerültek elő :punch:
Akkor nálam is lehet ez a gond.
 #53678  Szerző: LuciFerko

Mauro írta:
12 éves hifim :D Amúgy nagyon szépen mutatja a kijelző, hogy melyik rádió mennyire van processzálva. A gombok olyanok, mert anyám még régebben le akarta takarítani valami erős szerrel, ami szépen leoldotta a festést :gülü2: (meg akkoriba nyomkodtam is elég sokat)
CD lejátszója megy még? Mert nekem most kezdet el szarozni hasonló korú Mini HI-FI-m CD lejátszója. Bár mondjuk én nagyon sok lemezt hallgattam vele.
megy, pár napja kellett kikompresszorozni. 12 éve nem volt szétszedve, nemsemmi porcicák kerültek elő :punch:
 #53677  Szerző: Mauro

• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 128