RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#8390  Szerző: tomee

Giorgo, Janiék műsort vezetni mennek majd oda, nem pedig zene igazgatónak. Megjegyezném nem kevés pénzért, amiért nem kell tudniuk, hogy mégis mi a jó szart játszanak ott egész nap.
 #8389  Szerző: Sakál

Felmerülhet a kérdés h miért kellene több zene napjainkból mint óránként 1-2?
 #8347  Szerző: Giorgio80

Szánalmas az egész Danubius!

Az esti ligth-ban a müsor kb.70%-ban a 90-es és az évezred eleji számok mennek!
De napközben se jobb a helyzet figyeljétek meg 1 teljes órában hány napjaink zenéi mennek.1-2 :(
Este a fórum nevetséges.Ez a Murányi még beszélni se tud,néha azt se tudja mit mondjon pl .minden második szava Ő.
Már csak Janiék segíthetnek remélem!
 #8192  Szerző: LuciFerko

na ez jó ötlet!
 #8184  Szerző: NagyBela

Luciferkó! Lényegtelen és habár ez éppenséggel nem is lenne titok szeretnék ettől függetlenedni mert nem akarom, hogy ennek kapcsán elkezdjenek beazonosítani azok akik esetleg rossz szemmel néztek akkor ránk. Elég nagy fájdalom volt ezt elveszíteni, de öröm az ürömben, hogy épp ráfizetés nélkül megúsztuk ezt a kis Kelet-magyarországi kalandot.A legjobb az lenne, hogy mi fórumosok egyszer összeülnénk egy jó pofa sör mellett valahol és tudnánk beszélgetni, mert lenne bőőőőven miről.
 #8171  Szerző: nyikolaj

A Garami sincs már a jo öreg D rádionál?
 #8121  Szerző: centerweb

Szerintem magyar viszonylatban nem olyan rossz országos kereskedelminek. Jó, mondjuk egy SWR3-al, HR3-al, vagy egy Antenne Bayernnel nem lehet teljesen összehasonlítani, de... A Sláger és az MR2 is szerintem közép-európában viszonylag jó rádiónak számítanak( természetesen lehetnének jobbak) , összehasonlítva RMF FM, RadioZET, Expres, Jemne, Frekvence1 stb.-vel. Utóbbiaknál is hasonló a műsorösszetétel, meg úgy minden. A konzerv megszólalásoktól kezdve a megszólalásokon át sok minden szvsz. Egyébként a délutáni Argyelános műsorral kapcsolatban elég érdekes, hogy a bemutatkozó videójában a Danubius 2-es studiójában (ahol a konzerv dolgokat veszik álltalában tudomásom szerint) közlekedési információt vett fel, ami számomra elég érdekes. A Danub. reggelt nem szoktam hallgatni, a kívánságműsorokat nem szeretem. Amit én hallgatok a Danubiusból az tetszik. Na jó, nem írok több ökörséget, mert szerintem ezt még meg fogom bánni :mrgreen:
 #8119  Szerző: Chriss

nem vagy igénytelen, de amiket írsz, nagyon messze van a profi országos kerrádiózástól!
a Dan reggel halál, Petráról már írtam korábban itt egy komolyabb futamot, ezek szerint másnál is kiveri a biztosítékot az alpári és mű stílusa... bár a beírást olvasva eszembe jutott, hogy még nagyobb gáz van, a Petra nem mű, ő tényleg ilyen!
napközben kívánság műsor megy, ami a legutolsó vidéki rádiók bevált szokása volt a 90-es években, azóta ezt egy valamire való megyeszékhelyes kerrádió már nem csinálja, max este...

délután pedig óriási pofont adtak a Slágernek, hogy elhozták az egyik "futottak még" kategóriás műsorvezetőjüket!
ez ám a csapás az ellenségre!!!
az Argyelán Krisztina aranyos lány (ő a TV2 női hangja is), de nem átütő ember egy PM drive time-ba!
egyetlen percet sem beszél élőben, minden előre felvett és a Daleten van összerakva, éppen ezért bármit mond vagy zenei intróra beszél, olyan szenvtelen, hogy akár össze is dőlhetne a stúdió közben...
a Kálid Artúr (station voice) hangja pedig rosszul van kikeverve, gyenge is és kissé buzis is, bocsánat!

egyébként, ha már a TV2 is szóba került, szerintem annak is, meg a Danubius-nak is ugyanaz a baja, ami Kohn bácsi kedvenc mondása (az enyém is) a klasszikus viccben:
"ha egy kupleráj nem megy, nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurvákat!"

Mindkettő a bútorokat cserélgeti évek óta és nem azokat az embereket, akik többször, minden sávban megbuktak már...
Emellett meg amit írtatok:
- elengedték a Bochkorékat
- elkúrták a zenei arculatot
- évekig hagytak mindent pusztulni
 #8098  Szerző: centerweb

Szerintem mostanában sokat javult a Danubius. A zenék 70-80%-a is bejön. A Danubius Délután is egész kellemes. A szignálok jók (a szignálhang meg az előzőhöz képest szuper). Vannak közlekedési információk egészkor meg óra közben (a műsorvezető megszólalásának a részeként) amik akár hasznosak is lehetnek, főleg mert a hallgatók smseit is belerakják, nem csak a közútkezelőtől kapott "sablont". Összességében most nagyrészt bejön.

Tudom, igénytelen vagyok, lehet utálni :)
 #8097  Szerző: nyikolaj

Minden esetre amit most csinál az szánalmas. :twisted: Esetleg hirszerkesztőnek még jó lehet.Legalább akkor nem kellene erőlködnie.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 109