RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#156324  Szerző: Dawe1797

adam1400 írta:na végre Wellhello :D
1 másodperccel előztél meg :D
 #156308  Szerző: markfelt

tomee írta:
admin írta: Nekem úgy tűnik, hogy aki a Music Fm-ről, vagy akár a Class FM-ről vált vissza a Rádió 1-re, az gyakorlatilag fél évet utazik vissza zeneileg az időben. Ez nem tudom miféle programming-marketing koncepció, de megkockáztatom, hogy átgondolatlan. Más világ van, mint 2011-ben.
Azért a R1 egyik legnagyobb hibája már régen is az volt, hogy fél év, egy éves csúszással kezdtek el játszani zenéket, amiket konstans módon úgy konferáltak fel, hogy "ők játsszák legelőször"... Pedig ez már akkor sem volt igaz. Meg azért az akkori Roxy mellett nem volt nehéz bármit is produkálni...
Az régen még egyáltalán nem volt hiba, abban a piaci környezetben, azon a zenei piacon, 10 éve. Mostanra mindkettő átalakult. Most már durva szakmai hiba.
 #156307  Szerző: markfelt

ayala írta:Lehet, hogy egyértelműnek tűnik, hogy még jobban kötődik majd ezután a TV2-höz, így biztos a Rádió1 is, de azért a beszélgetést végighallgatva inkább nekem az jött le, hogy kicsit kiégett ebben a szerepben, és ezért inkább másra koncentrálna. Ez a tévézés, VAGY a pilóta karrier. Ezt is vegyük bele, hogy neki sokat jelent a repülés, az sem kizárt, hogy most még a tévében kimaxolja, amit lehet, utána pedig pilóta lesz. Mert erről senki nem beszél -pláne akik meg sem hallgatják, mi hangzott el- de biztos nem véletlenül beszélt arról, hogy esetleg még az országot is elhagyja, egy párizsi légitársaság miatt.

Nekem ez nagyon tudatosnak tűnik, kvázi a csúcson hagyja abba, nem várja meg, amíg azért kell befejeznie, mert senki nem lesz rá kíváncsi, és a "nyugdíjas" éveit olyan dologgal tölti, amire egész életében készült. De majd meglátjuk, szerintem ez esetben is teljesen felesleges találgatni.
Nem akarok paraszt lenni, de Cooky lassan 50. Utasszállító-pilótának már nem mehet, a többivel meg anyagilag nem jár jól, hobbinak viszont príma.
Én egészen biztos vagyok benne, hogy nem hagyja abba a rádiózást, és ez csak egy kommunikációs trükk.
 #156306  Szerző: kukac

tomee írta:
admin írta: Nekem úgy tűnik, hogy aki a Music Fm-ről, vagy akár a Class FM-ről vált vissza a Rádió 1-re, az gyakorlatilag fél évet utazik vissza zeneileg az időben. Ez nem tudom miféle programming-marketing koncepció, de megkockáztatom, hogy átgondolatlan. Más világ van, mint 2011-ben.
Azért a R1 egyik legnagyobb hibája már régen is az volt, hogy fél év, egy éves csúszással kezdtek el játszani zenéket, amiket konstans módon úgy konferáltak fel, hogy "ők játsszák legelőször"... Pedig ez már akkor sem volt igaz. Meg azért az akkori Roxy mellett nem volt nehéz bármit is produkálni...
mondjuk ezzel csak magukból csinálnak hülyét...
 #156305  Szerző: Dawe1797

tomee írta:
Jaja, ezen kéne sürgősen változtatni. Náluk pl. még a Bang My Head meg a Sugar is újdonság :S
 #156301  Szerző: tomee

#156300  Szerző: ayala

Lehet, hogy egyértelműnek tűnik, hogy még jobban kötődik majd ezután a TV2-höz, így biztos a Rádió1 is, de azért a beszélgetést végighallgatva inkább nekem az jött le, hogy kicsit kiégett ebben a szerepben, és ezért inkább másra koncentrálna. Ez a tévézés, VAGY a pilóta karrier. Ezt is vegyük bele, hogy neki sokat jelent a repülés, az sem kizárt, hogy most még a tévében kimaxolja, amit lehet, utána pedig pilóta lesz. Mert erről senki nem beszél -pláne akik meg sem hallgatják, mi hangzott el- de biztos nem véletlenül beszélt arról, hogy esetleg még az országot is elhagyja, egy párizsi légitársaság miatt.

Nekem ez nagyon tudatosnak tűnik, kvázi a csúcson hagyja abba, nem várja meg, amíg azért kell befejeznie, mert senki nem lesz rá kíváncsi, és a "nyugdíjas" éveit olyan dologgal tölti, amire egész életében készült. De majd meglátjuk, szerintem ez esetben is teljesen felesleges találgatni.
 #156297  Szerző: markfelt

Cooky nyilván ide jön, ha már a másik rádiótól lelépett. Viszont ez sok Music Fm hallgatónak jó hír, azt se felejtsük el. Egyébként a netes statisztikán nem látszik, hogy bárki is át(vissza)vándorolt volna a R1-hez, de nyilván még idő kell.

Nekem úgy tűnik, hogy aki a Music Fm-ről, vagy akár a Class FM-ről vált vissza a Rádió 1-re, az gyakorlatilag fél évet utazik vissza zeneileg az időben. Ez nem tudom miféle programming-marketing koncepció, de megkockáztatom, hogy átgondolatlan. Más világ van, mint 2011-ben.
 #156296  Szerző: Gr3g0ry

Chucky írta:Többször belehallgattam, de valahogy nem sikerült ez sehogy sem.
A diszkós hitet meg végképp nem értem mi is akarna lenni. Most csak annyiról szól, hogy egykoron szebb napokat látott lemezlovasok olyan slágereket konferálnak fel, melyeket egy buliban sem tennének fel. Mi értelme ennek?

Vagy csapjanak oda akkor már 17 órától, vagy hagyják az egészet. Mert így kicsit 21. századi B.Tóth fílingje van.:S
Miért ott miket adnak? Sia,JB Shulz fivérek féléket? :S
  • 1
  • 930
  • 931
  • 932
  • 933
  • 934
  • 1036