adam1400 írta:na végre Wellhello1 másodperccel előztél meg
Csak a 89.5 Music FM!!!
adam1400 írta:na végre Wellhello1 másodperccel előztél meg
tomee írta:Az régen még egyáltalán nem volt hiba, abban a piaci környezetben, azon a zenei piacon, 10 éve. Mostanra mindkettő átalakult. Most már durva szakmai hiba.admin írta: Nekem úgy tűnik, hogy aki a Music Fm-ről, vagy akár a Class FM-ről vált vissza a Rádió 1-re, az gyakorlatilag fél évet utazik vissza zeneileg az időben. Ez nem tudom miféle programming-marketing koncepció, de megkockáztatom, hogy átgondolatlan. Más világ van, mint 2011-ben.Azért a R1 egyik legnagyobb hibája már régen is az volt, hogy fél év, egy éves csúszással kezdtek el játszani zenéket, amiket konstans módon úgy konferáltak fel, hogy "ők játsszák legelőször"... Pedig ez már akkor sem volt igaz. Meg azért az akkori Roxy mellett nem volt nehéz bármit is produkálni...
ayala írta:Lehet, hogy egyértelműnek tűnik, hogy még jobban kötődik majd ezután a TV2-höz, így biztos a Rádió1 is, de azért a beszélgetést végighallgatva inkább nekem az jött le, hogy kicsit kiégett ebben a szerepben, és ezért inkább másra koncentrálna. Ez a tévézés, VAGY a pilóta karrier. Ezt is vegyük bele, hogy neki sokat jelent a repülés, az sem kizárt, hogy most még a tévében kimaxolja, amit lehet, utána pedig pilóta lesz. Mert erről senki nem beszél -pláne akik meg sem hallgatják, mi hangzott el- de biztos nem véletlenül beszélt arról, hogy esetleg még az országot is elhagyja, egy párizsi légitársaság miatt.Nem akarok paraszt lenni, de Cooky lassan 50. Utasszállító-pilótának már nem mehet, a többivel meg anyagilag nem jár jól, hobbinak viszont príma.
Nekem ez nagyon tudatosnak tűnik, kvázi a csúcson hagyja abba, nem várja meg, amíg azért kell befejeznie, mert senki nem lesz rá kíváncsi, és a "nyugdíjas" éveit olyan dologgal tölti, amire egész életében készült. De majd meglátjuk, szerintem ez esetben is teljesen felesleges találgatni.
tomee írta:mondjuk ezzel csak magukból csinálnak hülyét...admin írta: Nekem úgy tűnik, hogy aki a Music Fm-ről, vagy akár a Class FM-ről vált vissza a Rádió 1-re, az gyakorlatilag fél évet utazik vissza zeneileg az időben. Ez nem tudom miféle programming-marketing koncepció, de megkockáztatom, hogy átgondolatlan. Más világ van, mint 2011-ben.Azért a R1 egyik legnagyobb hibája már régen is az volt, hogy fél év, egy éves csúszással kezdtek el játszani zenéket, amiket konstans módon úgy konferáltak fel, hogy "ők játsszák legelőször"... Pedig ez már akkor sem volt igaz. Meg azért az akkori Roxy mellett nem volt nehéz bármit is produkálni...
tomee írta:Jaja, ezen kéne sürgősen változtatni. Náluk pl. még a Bang My Head meg a Sugar is újdonságadmin írta: Nekem úgy tűnik, hogy aki a Music Fm-ről, vagy akár a Class FM-ről vált vissza a Rádió 1-re, az gyakorlatilag fél évet utazik vissza zeneileg az időben. Ez nem tudom miféle programming-marketing koncepció, de megkockáztatom, hogy átgondolatlan. Más világ van, mint 2011-ben.Azért a R1 egyik legnagyobb hibája már régen is az volt, hogy fél év, egy éves csúszással kezdtek el játszani zenéket, amiket konstans módon úgy konferáltak fel, hogy "ők játsszák legelőször"... Pedig ez már akkor sem volt igaz. Meg azért az akkori Roxy mellett nem volt nehéz bármit is produkálni...
admin írta: Nekem úgy tűnik, hogy aki a Music Fm-ről, vagy akár a Class FM-ről vált vissza a Rádió 1-re, az gyakorlatilag fél évet utazik vissza zeneileg az időben. Ez nem tudom miféle programming-marketing koncepció, de megkockáztatom, hogy átgondolatlan. Más világ van, mint 2011-ben.Azért a R1 egyik legnagyobb hibája már régen is az volt, hogy fél év, egy éves csúszással kezdtek el játszani zenéket, amiket konstans módon úgy konferáltak fel, hogy "ők játsszák legelőször"... Pedig ez már akkor sem volt igaz. Meg azért az akkori Roxy mellett nem volt nehéz bármit is produkálni...
Chucky írta:Többször belehallgattam, de valahogy nem sikerült ez sehogy sem.Miért ott miket adnak? Sia,JB Shulz fivérek féléket?
A diszkós hitet meg végképp nem értem mi is akarna lenni. Most csak annyiról szól, hogy egykoron szebb napokat látott lemezlovasok olyan slágereket konferálnak fel, melyeket egy buliban sem tennének fel. Mi értelme ennek?
Vagy csapjanak oda akkor már 17 órától, vagy hagyják az egészet. Mert így kicsit 21. századi B.Tóth fílingje van.