Az atv elegge komolytalan media, a klubradiohoz kepest, de ez meg egy dolog.
A fo gond az, hogy az atv tv-csatorna, tehat "kormanykritizalo" radio nincsen olyan, melyet hallgatni lehet melohelyen, autoban, barkacsolas kozben, stb. (mediak alatt a radiokat ertettem, de amugy jogos a "figyelmeztetes"! )
A Klubradio-ban az (volt...) a zsenialis, hogy ha kellett, akkor "erovel szakitotta" felbe a musorvezeto a riportalanyt, es elmagyaraztatta vele a kozgazdasagi fogalmakat es esemenyeket ugy, hogy azt foldi halando is megertette. A ket allando kozgazdajuk egeszen hozza is szokott ehhez, es eleve igy beszeltek. Ijeszto az, hogy amelyekrol ott honapokkal ezelott beszeltek, az mostanra mind megvalosult.
(Pld.: a manyup rendszer kiiktatasa csunyan visszautott es folyamatosan visszaut, valamint akarmiket is kommunikal a kormany, az IMF-el meg kell egyezni -ergo el kell fogadni a felteteleiket is- kulonben az eredmenytelen targyalasok vegeztevel, a Fitch es a S&P (asszem ez a nevuk) is leminosit, es akkor megyunk a gorogok utan.)
Egyetertek mimi-vel: nem maga a Klub a lenyeg, hanem a kerdes, ugy osszesegeben.
asr27 írta:rmihaly76 írta:Ha nem az utolso lenne, akkor nyilvan csak par cikk, aztan szevasz.. de ez az utolso olyan media volt, amelyik rosszat is mert mondani a kormany tevekenysegerol. A valamikor mervado, M1-en futo "Az Este" is mar csak messzirol kerulgeti a kenyes kerdeseket.
djlacee írta:Nem azért, de szerintem túl nagy lett a -admin szóhasználatával élve- HYPE ekörül a téma körül
Szerintem az Atv-t kifelejtetted.