RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#79714  Szerző: DWC

LuciFerko írta:Akkor nem csak nálunk dúl az igénytelenség sok helyen :smoke:
"Mi egy trend követő ország vagyunk", szóval magyarázhatjuk ezt akár ezzel is. Vagy végre mi csináltunk valamiből divatot? :twisted:
 #79710  Szerző: LuciFerko

Akkor nem csak nálunk dúl az igénytelenség sok helyen :smoke:
 #79708  Szerző: centerweb

djlacee írta:Osztrák HiT FM-en valami partyközvetítés megy, de azt kell hogy mondjam, ennél már nincs lejjebb. Szarakodik a mikró (akad, aztán felgyorsulva behozza a lemaradást), szarok (nincsenek) keverések, beatmix ugye esélytelen, több 96kbps körüli zene van, és az előbb egy radio rip is ment (bemondta hogy BBC Radio1) esetenként torzít is, a műsorvezető mikrofonja recseg :smoke:
Botrányos, tényleg!
 #79707  Szerző: djlacee

Osztrák HiT FM-en valami partyközvetítés megy, de azt kell hogy mondjam, ennél már nincs lejjebb. Szarakodik a mikró (akad, aztán felgyorsulva behozza a lemaradást), szarok (nincsenek) keverések, beatmix ugye esélytelen, több 96kbps körüli zene van, és az előbb egy radio rip is ment (bemondta hogy BBC Radio1) esetenként torzít is, a műsorvezető mikrofonja recseg :smoke:
 #79681  Szerző: LuciFerko

Egész jó ez a moldáv Prime FM. a 2009-es "forradalom" után indult.
http://www.primefm.md/
 #78265  Szerző: Ati7

nagyjából, nem vagyok benne elveszve.
 #78264  Szerző: csabyke

Ati7 írta:Én meg mostanában a romania actualitati-t hallgatom, és megvagyok vele elégedve. Jó műsor, kiváló változatos zenék. :)
Erted is, vagy csak a zenek miatt? (A jo musor miatt kerdezem...)
 #78251  Szerző: Ati7

Én meg mostanában a romania actualitati-t hallgatom, és megvagyok vele elégedve. Jó műsor, kiváló változatos zenék. :)
 #78244  Szerző: DWC

pébégáz írta: Akkor említhetném még Romániát is, ahol el lehet dönteni, hogy dance vagy vallási rádiót hallgasson az ember.
Akkor ez megmagyarázza a román prüntyögéshouse brutális módú elterjedését is? Avagy ott, ha rádióbarát zenét akarsz csinálni, akkor ezt kell nyomni, mert ezt adják le?
 #78197  Szerző: pébégáz

FLaci81 írta:
csadam írta: Az itthoniak ilyenekre nem képesek.
Ott a pont, a magyar rádiók 90 %-a a h.lye rnb stílust képviselteti, csak tudnám ki találta ezt ki, hogy ez a stílus lesz a jó választás a rádiókban...

Ott van pl. a 88.9 N-Joy, szinte minden stílust játszanak és elenyésző mértékben ismételnek csak, nem úgy mint pl a R1 ahol hányásig nyomják ugyanazt...
Akkor említhetném még Romániát is, ahol el lehet dönteni, hogy dance vagy vallási rádiót hallgasson az ember. Csíkszentkirályi tartózkodásom alatt többségben ilyeneket fogtam.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 151