RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#8096  Szerző: mg

pedig a petra régen még estfm-es volt meg a megboldogult tv szigetet is vezette az m2-n, az jó volt
ez a kommersz rádiózás, ez, ez rontja meg az embereket :)
 #8095  Szerző: mg

nyikolaj írta:én egy helyi kisköznél se alkalmaznám.
erre allergiás vagyok, vigyázz :) jobb kisközöknél a fél kerrádiós szféra labdába se rúghatna :D
(mondjuk ez vissza is igaz :))
 #8094  Szerző: nyikolaj

Fú bassz...anova!Reggel belehallgattam csak is kiváncsiságból az új reggeli műsorba.(bár ne tettem volna) :D Istenem!A PETRA az valami SZÖRNYŰ! :evil: Erőltetett poénkodás,jópofizás...stb. De most komolyan.Én nem tudom, hogy került egy országos kerrádiohoz,(nem követtem a pálya futását)de én egy helyi kisköznél se alkalmaznám.Ezzel nem akarom bántani sem őt,sem a rajongótáborát,(ha van :mrgreen: )Egy a lényeg.Ő nem való rádio studioba.Lehet,hogy van még több kollégája is aki nem való oda,de engem ő idegesitett fel reggel.Pedig csak pár percet hallgattam. :evil: Amugy is elég züllött feje van.Én találkoztam vele személyesen is,egyáltalán nem nyűgözött le a csaj.
 #8046  Szerző: Pasa

Óh, régi szép idők! Danubius - Juventus párharc, két, magas nívón a hallgatókért küzdő félországos kereskedelmi rádió, mellettük néhány valóban helyi rádióval (pl. Budapest Rádió, Radio Bridge). 1993 - 1997 között igazi paradicsom volt. Örülök, hogy én még hallhattam...
 #8039  Szerző: davidjejee

Kedves Béla!
Minden elismerésem a Tiéd! Természetesen láttál ezekszerint ezt, azt, sőt te is rádióztál és tudod, hogy mit jelent műsort csinálni, rádiót fenntartani.

Igen, valóban nehéz fenntartani helyi kereskedelmi rádiót, főleg, ha a cégnek csak a rádió profilja van.

Ezek szerint elég tapasztalt rádiós vagy.
Privátban küldök egy üzit :)
 #8034  Szerző: LuciFerko

NagyBela szabad tudni helyileg hol nyomtátok?
 #8033  Szerző: NagyBela

Mg-vel csak egyetérteni tudok!
Régen is megvoltak a szereposztó díványok, de ami ma megy az valami fertelmes és kiábrándító!

Aki ma értékteremtő rádiós produkciók gyártására adja a fejét, jelenlegi körülmények között, minden tiszteletem!
Hál'Istennek van még ilyen ember. Kevés, de van.
 #8031  Szerző: mg

én csak műsorvezető+riportereskedtem "ifjúkoromban" ( :) ) "vidéki" kerrádiónál, viszonylag sikeresen. de miután kicsit sokat voltam kénytelen szembesülni azzal, hogy minden más (pl. nyalás, helyezkedés) jobban számít annál, hogy milyen műsor hangzik el a rádióban, végképp minden összetört bennem.
 #8028  Szerző: NagyBela

davidjejee!

Kezdem én a sort!

Mi letettünk anno 2001 ben egy kereskedelmi rádiót egy viszonylag nagy stábbal, céges autóval, bérelt irodával, marketingcsapattal, gyártó résszel az akkori ,,kornak megfelelő viszonylag modern technikával, ( 5 db
DBX 286A + ugyanennyi Shure sm7 + airlab keverő + fornax DCM digigram kártyákkal, monitorrendszerrel, AKG k44 fejhallgatókkal, 2 MD recorder, 1 MD lejátszó,............ sorolhatnám még sokáig) weblappal, mozgatható hangrendszerrel. Számtalan rendezvényt, promóciót csináltunk. Csak jött egy tömeges frekvenciaosztás roham és úgy döntöttünk, hogy lehúzzuk a rolót mert gazdaságosan nem tudtuk fenntartani az adót. A mi hátunk mögött akkor még csak egy reklám eltartó piac volt ami mára már olyannyira felszeletelődött, hogy azok a rádiótulajdonosok akik akkortájt, vagy kicsit később létesítettek adót és nem a pénzt mosatják benne, ma olyannyira kínlódnak, hogy rossz nézni.
Sajnos a mi hátunk mögött nem volt egy Accession Mezzanine Capital! Hozzátenném soha sem törtünk országos babérokra, viszont itt Magyarországon akad 1-2 olyan kisebb rádió akinek inkább adnék országos frekit mint a Danubiusnak és itt nem a régi önmagunkat értem!

Félreértés ne essék én nem voltam soha és nem is vagyok és nem is leszek irigy senkire. Se Balázsra, se lovászékra, se Borosékra.......! De, ha mindenki legalább úgy teperne mint néhány nagy öreg akkor napjainkban nem ilyen szinvonalú műsorok kerülnének ki az éterbe. Ha te hallgattál Danubiust mondjuk 1996 tájékán és összehasonlítod a mai minőségével akkor a kettő közt óriási szakadék tátong, pedig azóta nem nőtt még fel egy újabb generáció. (De-vel senki se kezdjen mondatot mert helytelen :D:D:D)

További szép napot mindenkinek!
 #8025  Szerző: rsite1

davidjejee írta:Lehet szidni itt az országos rádiót, de kiváncsi vagyok, hogy akik pl. a Danubiust szidják, mit tettek le a rádiós piacon?
Lehet kezdeni a sort, pl. kedves Flash, Neked!
Istenem, de primitív hozzáállás. Semmit nem lehet szidni, mi több, nem lehet egy rossz szót mondani semmire, mert jön a
"minek szidod, csinálj jobbat" szöveg. Annyira röhejes, hogy az már fáj.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 109