davidjejee!
Kezdem én a sort!
Mi letettünk anno 2001 ben egy kereskedelmi rádiót egy viszonylag nagy stábbal, céges autóval, bérelt irodával, marketingcsapattal, gyártó résszel az akkori ,,kornak megfelelő viszonylag modern technikával, ( 5 db
DBX 286A + ugyanennyi Shure sm7 + airlab keverő + fornax DCM digigram kártyákkal, monitorrendszerrel, AKG k44 fejhallgatókkal, 2 MD recorder, 1 MD lejátszó,............ sorolhatnám még sokáig) weblappal, mozgatható hangrendszerrel. Számtalan rendezvényt, promóciót csináltunk. Csak jött egy tömeges frekvenciaosztás roham és úgy döntöttünk, hogy lehúzzuk a rolót mert gazdaságosan nem tudtuk fenntartani az adót. A mi hátunk mögött akkor még csak egy reklám eltartó piac volt ami mára már olyannyira felszeletelődött, hogy azok a rádiótulajdonosok akik akkortájt, vagy kicsit később létesítettek adót és nem a pénzt mosatják benne, ma olyannyira kínlódnak, hogy rossz nézni.
Sajnos a mi hátunk mögött nem volt egy Accession Mezzanine Capital! Hozzátenném soha sem törtünk országos babérokra, viszont itt Magyarországon akad 1-2 olyan kisebb rádió akinek inkább adnék országos frekit mint a Danubiusnak és itt nem a régi önmagunkat értem!
Félreértés ne essék én nem voltam soha és nem is vagyok és nem is leszek irigy senkire. Se Balázsra, se lovászékra, se Borosékra.......! De, ha mindenki legalább úgy teperne mint néhány nagy öreg akkor napjainkban nem ilyen szinvonalú műsorok kerülnének ki az éterbe. Ha te hallgattál Danubiust mondjuk 1996 tájékán és összehasonlítod a mai minőségével akkor a kettő közt óriási szakadék tátong, pedig azóta nem nőtt még fel egy újabb generáció. (De-vel senki se kezdjen mondatot mert helytelen

:D:D)
További szép napot mindenkinek!