RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155423  Szerző: oldman

Nem emlékszem a vállalásokra. Talán arra igen, hogy napi 30 perc hírt kell adniuk.
A nem baj ha Music FM és a Rádió 1 is megférne. Szakmailag lehetne versenyt hallani. Jót tenne a szakmának. Valóban nem annyira friss, mint a Music, de nem is annyira popos. Itt még nem hallottam pl Kwabstól a Walkot. Én kb erre számítottam. A kölcsön stream alapján ez a retro mikrofon nem volt annyira jó ötlet. Nem szól a legszebben és zeng a stúdió, de legyen ez a legnagyobb baj.
Nem értem ezt a kívánságműsor őrületet. Ez már Hungarikum. Jó mert nem kell rajta gondolkodni.
 #155422  Szerző: samsung

az én házibulimba többen jönnek,pedig én zenélek... lehet engem is le kellett volna igazolni ?:P Kép
 #155421  Szerző: szabogabor10

asr27 írta:
szabogabor10 írta:Azért így lehet érdemesebb lett volna a Roxy-t visszahozni...
A név nem jelent semmit. Lehet, hogy ha Roxy néven indult volna, akkor is ilyen gagyi zenék szólnának.
Mindenesetre, számomra elég nagy csalódás, bár gondoltam, hogy nem lesz egy igazi pörgős Dance/House rádiónk most sem, de azt nem hittem, hogy ennyire le lesznek maradva még a Music FM-hez képest is!
Szóval én maradok a Music FM-nél, max a DJ Factory-t fogom hallgatni ezen a Gagyi 1-en, ahol csak igazi lejárt sláger megy.
Nyilván a régi Roxy-ra gondoltam.

Amúgy ez nálam is kb. így lesz, nappal mindenképp marad elsősorban a Music, éjjel meg meglátjuk.
Sokkal dinamikusabbnak, érettebbnek érzem a Music-ot.
 #155420  Szerző: Wolfman

Azért ez is fura, hogy a DS 17-22 között lesz. Az Ozone FM-en meg a többi helyen gondolom, a szokásos műsorrend marad.
De ez hogy fog működni? Bárány beköszön este 8-kor a helyi rádióknak, és 10-kor elköszön a pestiektől, vagy csúsztatva megy a helyi rádiókon?
 #155419  Szerző: asr27

szabogabor10 írta:Azért így lehet érdemesebb lett volna a Roxy-t visszahozni...
A név nem jelent semmit. Lehet, hogy ha Roxy néven indult volna, akkor is ilyen gagyi zenék szólnának.
Mindenesetre, számomra elég nagy csalódás, bár gondoltam, hogy nem lesz egy igazi pörgős Dance/House rádiónk most sem, de azt nem hittem, hogy ennyire le lesznek maradva még a Music FM-hez képest is!
Szóval én maradok a Music FM-nél, max a DJ Factory-t fogom hallgatni ezen a Gagyi 1-en, ahol csak igazi lejárt sláger megy.
 #155418  Szerző: szabogabor10

Azért így lehet érdemesebb lett volna a Roxy-t visszahozni...
 #155417  Szerző: asr27

Nagy szar. ráadásul az"igazi mai slágerek" többsége tavalyi lejárt lemez és szinte egy pörgősebb zene sincs köztük. túl sok az R&B és a pop. :oops:
 #155416  Szerző: samsung

szerintem ezt kár ds-nek nevezni :D köze nincs hozzá
 #155415  Szerző: szabogabor10

Eléggé felpuhult (még jobban) a DS. Kívánságműsor velük? Ajjaj.
 #155414  Szerző: zenefalo

Azért az fura, hogy fiataloknak szól a rádió, de nincs hivatalos online stream a kezdetektől! A Rádió Rock simán megcsinálta! :x
  • 1
  • 948
  • 949
  • 950
  • 951
  • 952
  • 1022