RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#78191  Szerző: FLaci81

csadam írta: Az itthoniak ilyenekre nem képesek.
Ott a pont, a magyar rádiók 90 %-a a h.lye rnb stílust képviselteti, csak tudnám ki találta ezt ki, hogy ez a stílus lesz a jó választás a rádiókban...

Ott van pl. a 88.9 N-Joy, szinte minden stílust játszanak és elenyésző mértékben ismételnek csak, nem úgy mint pl a R1 ahol hányásig nyomják ugyanazt...
 #78188  Szerző: csadam

Máté írta:A nyaralásom alatt sokat hallgattam az Antenne Steiermarkot,és nagyon megtettszett a zenei kinálata :yes: .Eddig az osztrákok közűl az Ö3 volt a kedvencem,és ami még szerintem szintén jó, az a Kronehit.
Ez így igaz! Nem véletlen van ez! Az itthoniak ilyenekre nem képesek.
 #78185  Szerző: Máté

A nyaralásom alatt sokat hallgattam az Antenne Steiermarkot,és nagyon megtettszett a zenei kinálata :yes: .Eddig az osztrákok közűl az Ö3 volt a kedvencem,és ami még szerintem szintén jó, az a Kronehit.
 #78059  Szerző: Mipi

csabyke írta:
Mipi írta:Mi mikor Németbe vagyunk a testvértelepülésen akkor SWR3 -at hallgatom. Azon is jó a zenei válogatás.

csabyke írta:Nem tudom, hogy miert nem irtam eddig, de ma ugrott be...

Minosegi minden idok legnagyobb zenei radio lehet pl.
SWR1 Baden-Württemberg (SWR1 BW)

Melyik az a testvertelepules??
Amugy az SWR3 az nem RTL Radio kategoria...
En arra ertettem..
A magam reszerol SWR4 BW :))

Testvértelepülésünk: http://de.wikipedia.org/wiki/Hanhofen
 #78040  Szerző: csabyke

Mipi írta:Mi mikor Németbe vagyunk a testvértelepülésen akkor SWR3 -at hallgatom. Azon is jó a zenei válogatás.

Melyik az a testvertelepules??
Amugy az SWR3 az nem RTL Radio kategoria...
En arra ertettem..
A magam reszerol SWR4 BW :))
 #78039  Szerző: csabyke

LuciFerko írta:

3-as SWR??? Az már nagyon sok, nem veri le az adót? :P
Nem veri le az adot?? heee?
 #78025  Szerző: csadam

benjamin írta:
csadam írta:
benjamin írta:A spanyol radiok zeneileg nagyon jok viszont a baj csak alig van musor.Ez a felepites:
06-10 morning show
10-06(reggel) zene musorvezetessel
Ez viszont nem semmi! Ismered a HIT FM-et?
Ismerem.A furcsa az hogy spanyolban a musorvezetok megszolasa a kovetkezo.Lemegy ketdal es.
-Szep napsuteses idonk van remelem kint vagytok a tengerparton en azt tennem.De ha nem jojjon egy kis tengerpart hangulat XY-tol az XY.
Aztan megint 2-3 szam es egy kis apr mondatotos szosszenet.Viszont ott nagyon sok radio van.Madridban majdnem 2 frekvenciankent talalok valamit.
Tudok róla, olvastam. (www.radiomap.eu) És Olaszban is így van. (Erről itt, a fórumban is volt szó.)
 #78021  Szerző: benjamin

csadam írta:
benjamin írta:A spanyol radiok zeneileg nagyon jok viszont a baj csak alig van musor.Ez a felepites:
06-10 morning show
Ismerem.A furcsa az hogy spanyolban a musorvezetok megszolasa a kovetkezo.Lemegy ketdal es.
-Szep napsuteses idonk van remelem kint vagytok a tengerparton en azt tennem.De ha nem jojjon egy kis tengerpart hangulat XY-tol az XY.
Aztan megint 2-3 szam es egy kis apr mondatotos szosszenet.Viszont ott nagyon sok radio van.Madridban majdnem 2 frekvenciankent talalok valamit.
 #78020  Szerző: csadam

06-10 morning show
 #78019  Szerző: benjamin

A spanyol radiok zeneileg nagyon jok viszont a baj csak alig van musor.Ez a felepites:
06-10 morning show
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 151