RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#74945  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:http://www.edigital.hu/TV_antenna_digit ... 63812.html

erről mi a véleményetek? Ha ezt a lodzsa korlátjára tenném, tudnám vele a Dalos-hegyi muxokat és az osztrák A muxot is venni? Vagy ez túlságosan irányított? Most egy szobaantennával próbálkoztam, de azzal csak a magyar A mux jön, az is 70% körüli jelszinttel ablakban, viszont ha kinyitom az ablakot, nem is teszem ki az antennát a párkányra, csak kinyitom, akkor máris jön a C és az osztrák A MUX is.
Ha szobaantennával már sikerül befogni ezeket a mux-okat, akkor valószínűleg ezzel a nagyobb antennával már stabilan kellene jönniük. Esetleg azt meg lehetne próbálni, hogy a szobaantennát odavinni, ahova ezt az újat felszerelnéd és megnézni ott milyen jelszinteket sikerül elérni. Ha a szobaantennával ott is jönnek már valamennyire az említett mux-ok (még ha csak minimális jelszinttel is, akadozva), akkor szerintem ezzel a külső antennával jönni fognak.
 #74935  Szerző: djlacee

http://www.edigital.hu/TV_antenna_digit ... 63812.html

erről mi a véleményetek? Ha ezt a lodzsa korlátjára tenném, tudnám vele a Dalos-hegyi muxokat és az osztrák A muxot is venni? Vagy ez túlságosan irányított? Most egy szobaantennával próbálkoztam, de azzal csak a magyar A mux jön, az is 70% körüli jelszinttel ablakban, viszont ha kinyitom az ablakot, nem is teszem ki az antennát a párkányra, csak kinyitom, akkor máris jön a C és az osztrák A MUX is.
 #74628  Szerző: donder

Debreceniek: Csak nekem nem jó mostanában a digitális? (Ha igen, akkor nálam van a hiba.. :S )
 #74506  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: hááááát.. esélyes, de nem hiszem..
Mux B? :mellow:
A "B" multiplex országos, azon biztos nem lesznek helyi csatornák. Jelenleg ugye DVB-H-ként üzemel, de nem váltotta be a várt eredményeket, egyik mobilszolgáltató sem érdeklődött utána, így az AH ezt szeretné DVB-T célra hasznosítani. Be is adták a kérelmet, de még nincs döntés róla.
A helyi multiplexek tudtommal még pályázatra sincsenek kiírva, hogy a helyi csatornák digitális átállását hogy képzelik el majd, azt nem tudom.
Az lesz még 1 rémálom... :mellow:
 #74494  Szerző: mlaszlo

donder írta: hááááát.. esélyes, de nem hiszem..
A "B" multiplex országos, azon biztos nem lesznek helyi csatornák. Jelenleg ugye DVB-H-ként üzemel, de nem váltotta be a várt eredményeket, egyik mobilszolgáltató sem érdeklődött utána, így az AH ezt szeretné DVB-T célra hasznosítani. Be is adták a kérelmet, de még nincs döntés róla.
A helyi multiplexek tudtommal még pályázatra sincsenek kiírva, hogy a helyi csatornák digitális átállását hogy képzelik el majd, azt nem tudom.
 #74493  Szerző: donder

djlacee írta:De lesz külön mux a helyi tv-knek, nem?
hááááát.. esélyes, de nem hiszem..
 #74473  Szerző: djlacee

De lesz külön mux a helyi tv-knek, nem?
 #74453  Szerző: donder

Amúgy nem értem.. Hír TV-t lehet fogni interneten sima és 1órás csúszással is ingyenesen, nem értem miért kell perkálni érte digitális tv-n... :o A másik meg: a helyi tévéket rá lehetne tenni az ingyenes MUXra...
Jójó hogy olcsó, de vannakmég aránytalanságok a mindigtévénél...
 #74447  Szerző: csadam

djlacee írta:A nagy fityfenét, inkább több ingyenes csatorna legyen
Hát ez az!
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 203