Kovi02 írta:PS: RADIO_1Jozsfm964 írta: Amúgy Pesten járva, Budaörsnél a Metrónál már lejött az RDS _RADIO__1Ez így hogy? Az RDS maximum 8 karakter. Vagy így volt: _RADIO__ 1_______ ?
PTY: None
RT szintén nincs
PI: BBBB
Kovi02 írta:PS: RADIO_1Jozsfm964 írta: Amúgy Pesten járva, Budaörsnél a Metrónál már lejött az RDS _RADIO__1Ez így hogy? Az RDS maximum 8 karakter. Vagy így volt: _RADIO__ 1_______ ?
Jozsfm964 írta:Kíváncsi lennék, hogy a DS megy e a 96.4-en vagy csak zenék vannak beszerkesztve.96.4-en 20 órától is teszt megy csak.
A streamen pár nappal ezelőtt még a csabai ment, most nem hallok erre semmi utalást...
Jozsfm964 írta: Amúgy Pesten járva, Budaörsnél a Metrónál már lejött az RDS _RADIO__1Ez így hogy? Az RDS maximum 8 karakter. Vagy így volt: _RADIO__ 1_______ ?
Ivoa írta:Bocs, de gyorsan kellett hogy első legyekadam1400 írta:Na már a szlogen megvan,de ezt eddig is tudtuk. Hang,műsorvezetők és az indulás a kérdéses márcsakEgyetlen perccel előztél meg, én is be akartam linkelni ezt az óriásplakátot.
(amúgy ne lepődjön meg senki sem, én pl. a Music FM plakátja mellett láttam - ezek szerint Simicska cégei viszik az óriásplakát-kampányt, én nem EuroAWK-son, hanem Publimontoson néztem)
adam1400 írta:Na már a szlogen megvan,de ezt eddig is tudtuk. Hang,műsorvezetők és az indulás a kérdéses márcsakEgyetlen perccel előztél meg, én is be akartam linkelni ezt az óriásplakátot.