RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155285  Szerző: mihalylovics

Kovi02 írta:
Jozsfm964 írta: Amúgy Pesten járva, Budaörsnél a Metrónál már lejött az RDS _RADIO__1
Ez így hogy? Az RDS maximum 8 karakter. Vagy így volt: _RADIO__ 1_______ ? :shock:
PS: RADIO_1
PTY: None
RT szintén nincs
PI: BBBB
 #155280  Szerző: adam1400

Jozsfm964 írta:Kíváncsi lennék, hogy a DS megy e a 96.4-en vagy csak zenék vannak beszerkesztve.
A streamen pár nappal ezelőtt még a csabai ment, most nem hallok erre semmi utalást...
96.4-en 20 órától is teszt megy csak.

Az a stream az kalózadás volt és az valóban a pestit sugározta,a csabai most is szól online.
 #155278  Szerző: Kovi02

Jozsfm964 írta: Amúgy Pesten járva, Budaörsnél a Metrónál már lejött az RDS _RADIO__1
Ez így hogy? Az RDS maximum 8 karakter. Vagy így volt: _RADIO__ 1_______ ? :shock:
 #155277  Szerző: Jozsfm964

Kíváncsi lennék, hogy a DS megy e a 96.4-en vagy csak zenék vannak beszerkesztve. Mert megoldható lenne, hogy legalább az menjen.
A stremen pár nappal ezelőtt még a csabai ment, most nem hallok erre semmi utalást...
Amúgy Pesten járva, Budaörsnél a Metrónál már lejött az RDS _RADIO__1
Kb ugyanolyan mint anno a Roxy lefedettségileg, a belvárosban tökéletes, és elég szépen is szól.
 #155275  Szerző: Dawe1797

Na, király, hogy van már plakát is! Így szerintem legkésőbb jövő hétfőn start! :)
 #155270  Szerző: szabogabor10

Hát semmi konkrétum továbbra se. Ugye nem ez a tesztadás lesz még pár hónapig? :D
 #155269  Szerző: adam1400

Ivoa írta:
adam1400 írta:Na már a szlogen megvan,de ezt eddig is tudtuk. Hang,műsorvezetők és az indulás a kérdéses márcsak :D

Kép
Egyetlen perccel előztél meg, én is be akartam linkelni ezt az óriásplakátot. :D
(amúgy ne lepődjön meg senki sem, én pl. a Music FM plakátja mellett láttam - ezek szerint Simicska cégei viszik az óriásplakát-kampányt, én nem EuroAWK-son, hanem Publimontoson néztem)
Bocs, de gyorsan kellett hogy első legyek :D amúgy te hol találtad meg? :D Érdekes már csak a Rocknak nincs plakátja,mert a Slágernek is van.
 #155268  Szerző: Ivoa

adam1400 írta:Na már a szlogen megvan,de ezt eddig is tudtuk. Hang,műsorvezetők és az indulás a kérdéses márcsak :D

Kép
Egyetlen perccel előztél meg, én is be akartam linkelni ezt az óriásplakátot. :D
(amúgy ne lepődjön meg senki sem, én pl. a Music FM plakátja mellett láttam - ezek szerint Simicska cégei viszik az óriásplakát-kampányt, én nem EuroAWK-son, hanem Publimontoson néztem)
 #155267  Szerző: adam1400

Na már a szlogen megvan,de ezt eddig is tudtuk. Hang,műsorvezetők és az indulás a kérdéses márcsak :D

Kép
  • 1
  • 958
  • 959
  • 960
  • 961
  • 962
  • 1021