RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#16419  Szerző: Obladioblada

Várunk, hogy történjék valami. :csukottszem:
 #16414  Szerző: Johnny

Nagyon leült az ellenállás.
Belefáradtunk./?
 #16290  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:Szeretnék az advertumos kollégáknak sok locsolót, és sok piros tojást kívánni, nemtől függően... Ne feledjük, Krisztus értük és az ő bűneikért is meghalt a kereszten, nem csak miértünk. :boldog:
kopogtasson náluk a hatóság - locsolóval vagy anélkül :shock:
 #16268  Szerző: Obladioblada

Szeretnék az advertumos kollégáknak sok locsolót, és sok piros tojást kívánni, nemtől függően... Ne feledjük, Krisztus értük és az ő bűneikért is meghalt a kereszten, nem csak miértünk. :boldog:
 #16197  Szerző: Jani

GalaxyFM írta:
Obladioblada írta:Csak annyit szeretnék írni, hogy ma van a Gyurcsány kormány utolsó kormányülése, Veres Janival, stb. Van egy olyan tippem, hogy születni fog valamiféle döntés Advertum ügyben is, hiszen Veres Jani az új kormányban jól értesült források szerint nem fog szerepet kapni. Kell a pénz a haveroknak. De lehet, hogy nem lesz igazam, és hagyják az egészet a picsába... Estére kiderül.
Én csak őszinte reményemet tudom kifejezni, hogy az egész advertum-jonathán-gosk fostalicska úszik a picsába, és soha többet a büdös életben nem hallunk ezekről...
Szívemből szóltál! :D :lol:
 #16192  Szerző: Galaxy

Obladioblada írta:Csak annyit szeretnék írni, hogy ma van a Gyurcsány kormány utolsó kormányülése, Veres Janival, stb. Van egy olyan tippem, hogy születni fog valamiféle döntés Advertum ügyben is, hiszen Veres Jani az új kormányban jól értesült források szerint nem fog szerepet kapni. Kell a pénz a haveroknak. De lehet, hogy nem lesz igazam, és hagyják az egészet a picsába... Estére kiderül.
Én csak őszinte reményemet tudom kifejezni, hogy az egész advertum-jonathán-gosk fostalicska úszik a picsába, és soha többet a büdös életben nem hallunk ezekről...
 #16175  Szerző: Obladioblada

Csak annyit szeretnék írni, hogy ma van a Gyurcsány kormány utolsó kormányülése, Veres Janival, stb. Van egy olyan tippem, hogy születni fog valamiféle döntés Advertum ügyben is, hiszen Veres Jani az új kormányban jól értesült források szerint nem fog szerepet kapni. Kell a pénz a haveroknak. De lehet, hogy nem lesz igazam, és hagyják az egészet a picsába... Estére kiderül.
 #16131  Szerző: nyikolaj

Az a helyzet,hogy a Gold szólt,szól,és szólni fog!De engem az mégjobban elszomorit,hogy az ORTT megint le se szarja Miskolcot.Értem ezalatt a frekvenciapályázatokat.Ahogy megláttam a hirekben,hogy ujabb frekiket pályáztat az ORTT,kezdtem megörülni mondván,hogy biztos terveznek Miskolcra valamit.De hát csalodtam.(megint) :(
 #15882  Szerző: tomazo

mint magam is tapasztalt hadvezér ( :P ) elemezgettem a lépéseket és valamiért úgy érzem, hogy a kifizetés felajánlása is föleg idöhúzás lett volna. ha érdekli az ortt-t akkor elkezdenek tárgyalni, átváltozik a pozíció a jogsértöböl üzletféllé és ez jó, mert addig is kicsit szürkíti a státuszt üzletileg és politikailag. aztán nyilván amikor a kifizetésre kerül sor akkor majd alkudoznak a határidön, azt még lehet csúsztatni kicsit, stb. és telik az idö szépen, a rádió pedig szól. én meg még mindig nem mehetek étterembe. :) bár a múltkor nagynehezen rászántam magam az egyik törzshelyemre és szerencsére már lejöttek a gold-ról, danubius volt ami azért több árnyalattal jobb. ugyanolyan "igényes", de legalább nem vidéki... :)
 #15879  Szerző: Flash

Ez már vicc, hogy ennyit megengedhet magának egy ilyen szemét banda. Tényleg egyesével kéne az ilyeneket fejbe lőni, s akkor talán elkussolna az illegális adójuk. Szerencsekerék Viktor cinikus, arcpirító nyilatkozataival meg csak azt éri el, hogy mi még jobban utáljuk ezt a maffia teamet.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 222