RADIOSITE Fórum

• Class FM

#160433  Szerző: markfelt

Országos popzenei rádió nem lesz más, így a Petőfi hallgatottsága kétségtelenül az egekbe szökik majd, 1,5-1,8 millió főt saccolok neki fél éven belül, és ez elég is lesz az országos piacvezető pozícióhoz. Budapesten persze várhatóan első körben a Sláger és a Music FM fog csúcsra törni.

Szerintem olyan 3-400.000 közé tehető, aki nem fog rádiót hallgatni hónapokig, évekig, persze ez is rengeteg.

Attól még, hogy Balázsék majd az igazi mai slágereket konfolják jövőre, Szegeden meg Zalaegerszegen a kutya nem fogja őket hallgatni (mert nem lehet majd), talán jó, ha 30%-os lakossági lefedettségük lesz évekig, szemben a Class FM gyakorlati 80-90%-ával.

Akkor már jobb lenne nekik, ha némi szájkosárral a Petőfire nyergelnének majd át...

Aztán ha indul Árpika és Cecike új rádiója a Class FM per után, megint kavarnak egyet majd a szaron.
 #160427  Szerző: kukac

admin írta:
Gr3g0ry írta:Gondolod hogy ez majd beválik? :|
Természetesen be fog.
persze, mert a hallgató az a fajta, aki ha leáll a kedvenc adója, akkor birka módra megy a másikhoz... szerinted. A morningsó talán megy a rádió1-re, de attól a rádió1 még nem lesz classfm (és a petőfi sem - nagyon nem).
 #160399  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
szabogabor10 írta:
Gr3g0ry írta: Azt még megérteném hogy a jelenlegi formájában megkell szüntetni az adást, hiszen a jelenlegi szerződés nem vonatkozik a bővítésre(tudtommal), pedig (állítólag) ez a cél.De azt már nemértem hogy miért nem lehetett volna még idejében lebonyolítani ezt az egészet,mint 2009-ben? :oops:
A Petőfinek is kell valahogy hallgatókat szerezni...
Gondolod hogy ez majd beválik? :|
Természetesen be fog.
 #160398  Szerző: szabogabor10

Gr3g0ry írta: Gondolod hogy ez majd beválik? :|
Remélem nem. Én mindenesetre át fogok szokni vidéken a helyi adókra, meg többet fogok külföldieket hallgatni, de a Petőfire jelenlegi formájában nem vagyok kíváncsi. Meg nem vagyok kíváncsi a propagandára sem, amit az ember pofájába tolnak folyamatosan undorító módon.
Mindenesetre sajnálom a Class-t, lett egy külföldi tulaja, stabil anyagi háttere, erre bezárják. Elképesztő.
 #160397  Szerző: Gr3g0ry

szabogabor10 írta:
Gr3g0ry írta: Azt még megérteném hogy a jelenlegi formájában megkell szüntetni az adást, hiszen a jelenlegi szerződés nem vonatkozik a bővítésre(tudtommal), pedig (állítólag) ez a cél.De azt már nemértem hogy miért nem lehetett volna még idejében lebonyolítani ezt az egészet,mint 2009-ben? :oops:
Gondolod hogy ez majd beválik? :|
 #160396  Szerző: szabogabor10

#160394  Szerző: Gr3g0ry

egon2 írta:http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Nem_tu ... iajan.html
Azt még megérteném hogy a jelenlegi formájában megkell szüntetni az adást, hiszen a jelenlegi szerződés nem vonatkozik a bővítésre(tudtommal), pedig (állítólag) ez a cél.De azt már nemértem hogy miért nem lehetett volna még idejében lebonyolítani ezt az egészet,mint 2009-ben? :oops:
 #160237  Szerző: egon2

Mért ne folytathatnák a netten.Internetpenetrációban a középmezőnyben vagyunk.
 #160235  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:
Gr3g0ry írta:
Nickman írta:Kép
Az a gyanúm, hogy a neo "példáját" követi majd.....
Na, érkezik Miska borjú?
Ez erős volt.... :lol:

Szerintem online folytatni fogják(akár "olyan formában").
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 510