RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#7521  Szerző: tomee

Itt igazából az a rohadt nagy probléma, hogy nem tudnak elszakadni azoktól a kliséktől, amiket a magyar kereskedelmi rádiózás elején kitaláltak. Külföldön teljesen másképp rádióznak, nem is beszélve arról, hogy évekkel előttünk járnak. Nem arról van szó, hogy azokat kéne megint másolni, hanem az itteni körülményeket alaposan áttanulmányozni, és ezekből a tapasztalatokból építkezni. Nagyon kevesen értenek ehhez ténylegesen ebben az országban, és azok is olyan helyeken tevékenykednek, amit nem hallgatok, esetünkben ugye a Sláger.
 #7520  Szerző: mg

ha így is megéri nekik, minek törjék magukat...
 #7518  Szerző: Flash

Béla! Mit is várhatunk egy Titusz féle vezetőségtől? Náluk ismeretlen fogalom a kreativitás, ami nekik nagyon megy, az az elkúrás, szétbarmolás.
 #7516  Szerző: NagyBela

Nekem ez a csakazértis megverjük a Slágert című új reggeli műsorral kapcsolatban eszembe jutott 2 óvodás veszekedése :D
Ha neked van akkor nekem is lesz, sőt jobb mégjobb és mégjobb :D

Eszedbe sem jutott neked Kedves Danubius, hogy valami igazán kreatív új lekörözhetetlen, egyedülálló reggeli produkcióval rukkolj elő?
Hol van az előírva, hogy egy reggeli műsornak idétlen röhögések sokaságából kelljen állni?
A bumerángot nem fogják tudni ezzel az "újítással" megverni mert amit nyernek majd esetleg a vámon vesztik a réven.
Van egy nagy előnye ugyanis a slágernek. Viszonylag áttekinthető műsorpolitikával, állandósult személyzettel csinálnak viszonylag professzionális műsorokat. Erre pedig a Danubius egy ideje már nem képes.

Azt nem értem, hogyha van egy országos csatorna, miért nem teszi fel azt az aprócska, manapság már elhanyagolt de annál fontosabb kérdést kedves hallgatóinak, hogy kiket és mit szeretnének hallani mondjuk egy reggeli műsorban?

Talán le is körözhetnék vele a slágert. Ha pedig nem megy akkor nem kell erőltetni.
 #7501  Szerző: Flash

Hülye ez a Rákóczi...
 #7479  Szerző: mg

Sakál írta:Akkor meg még egyszerűbb a képlet, egyszerűen csak el akarta poénkodni, hogy technikai baki történt, és ennyire tellett az ő humorából.
vagy bekattant és direkt ki akarja baszatni magát, ennyi :) jobb helyeken is előfordul :)
 #7478  Szerző: Sakál

Akkor meg még egyszerűbb a képlet, egyszerűen csak el akarta poénkodni, hogy technikai baki történt, és ennyire tellett az ő humorából.
 #7476  Szerző: Chriss

Sakál írta:Egyrészt lehet, hogy teljesen igaza van, másrészt nyilván nem tudta, hogy ez kimegy adásba. Nekem nem nagyon jön be Rákóczi stílusa, ennek ellenére nem hiszem, hogy ez egy megbocsáthatatlan tett lenne emberileg, az, hogy emiatt esetleg ki.asszák őt, azt én sem tartom kizártnak, de inkább csak 3 hónapig nem kap fizetést, mint annak idején, amikor a 2 idegen 1 esküvőt vhogy promózniuk kellett, és ezért összebalhéztak Hátsó Macival (na rá igaz amúgy, amit most Feriről gondolsz).
ez nem volt véletlen, a hirtelen beállt kínos csendben direkt nyomta be a mikrofont és kezdett beszélni, hogy legyen valami műsor!
bárcsak ne tette volna!
bevonta a Péter Petrát is a beszélgetésbe, jól megbeszélték a nagy semmit, aztán leadták a feles reklámokat és jött a fő szignál, majd folytatták...
 #7468  Szerző: Sakál

Egyrészt lehet, hogy teljesen igaza van, másrészt nyilván nem tudta, hogy ez kimegy adásba. Nekem nem nagyon jön be Rákóczi stílusa, ennek ellenére nem hiszem, hogy ez egy megbocsáthatatlan tett lenne emberileg, az, hogy emiatt esetleg ki.asszák őt, azt én sem tartom kizártnak, de inkább csak 3 hónapig nem kap fizetést, mint annak idején, amikor a 2 idegen 1 esküvőt vhogy promózniuk kellett, és ezért összebalhéztak Hátsó Macival (na rá igaz amúgy, amit most Feriről gondolsz).
 #7466  Szerző: Chriss

ma reggel 5.30-kor a Danubiuson megy a Madcon - Beggin, majd 1 perc néma csend!
aztán a nagy csendben egyszer csak megszólal a Rákóczi, de úgy, mintha be lenne rúgva...
elkezdi becsmérelni a technikát, hogy valami idióta átprogramozta a számítógépeket...
a legszebb mondata az volt: "ha tudnátok, milyen emberek dolgoznak itt..."

nem csodálkoznék, ha azonnali hatállyal kibasznának ezért Feri, eddig jó műsorvezetőnek tartottalak,
de ma bebizonyítottad, hogy a szakma legalja vagy és pontosan oda szarsz, ahonnan eszel kb 8 éve!
ezt a stílust nálatok sokkal rosszabb helyzetben dolgozó vidéki rádiósok nem engedik már meg maguknak!
egy hasonló helyen dolgozó ember fokmérője, hogy el tudja viselni a sikert, vagy a sikertelenséget!
neked az elmúlt években mindkettőből kijutott, de fogalmad sincs, hogyan is kezeld mindezeket...
kár érted, ismeretlenül is jó arcnak tartottalak - EDDIG!

érthetetlen mi történik Magyarország legszánalmasabb orsz ker.rádiójában, hiszen pont a Rákóczinak
ajánlották fel, hogy maradhat a Balázsékkal 2009 jan 5-től!
de bármi is történt vagy történik ott, véleményem szerint megengedhetetlen, hogy valaki adásban alázza a saját cégét és kollégáit!
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 109