RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155251  Szerző: szabogabor10

Szerintem ha tényleg ősszel indulnának, nem írná ki Hamvai minden nap, hogy hamarosan indulnak. Meg nem lenne tesztadás.
De majd meglátjuk, én nem izgatom magam ezen, az biztos. Max annyiban, hogy honnan vesznek még el műsorvezetőket.
 #155248  Szerző: Milán

5...4...3...2... :troll:
 #155247  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
adam1400 írta:

amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?
itt azt írják, hogy csak ősszel fog elindulni.
Az persze nettó faszság, máN közel van az indulás.
Ha te mondod...
 #155246  Szerző: asr27

Milán írta:Lendix (vagy Iván - ugyanaz??) még mindig nem tud leállni az oldalukon. :shock:
Mindegyik orvosi eset, aki ott írogat, aztán lehet, hogy mindhárom ugyanaz a személy.
Viszont, ahogy nézem, május 12. óta inaktív az admin az oldalon.
 #155245  Szerző: markfelt

kukac írta:
adam1400 írta:

amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?
Az persze nettó faszság, máN közel van az indulás.
 #155244  Szerző: kukac

adam1400 írta:
engem érdekelne,azért kérdeztem tőletek :D
amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?[/quote]
 #155243  Szerző: Milán

Lendix (vagy Iván - ugyanaz??) még mindig nem tud leállni az oldalukon. :shock:
 #155242  Szerző: adam1400

szabogabor10 írta:
janos01 írta:
Dawe1797 írta:Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.
Szerintem nem fog ma este. Ezek még tényleg nem tudják, hogy mikor indulnak.
Én is így látom. Lehet még nem tudták összekaparni a műsorvezetőket.
engem érdekelne,azért kérdeztem tőletek :D

#155239  Szerző: szabogabor10

janos01 írta:
Dawe1797 írta:Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.
Én is így látom. Lehet még nem tudták összekaparni a műsorvezetőket.
 #155238  Szerző: janos01

• 1
  • 959
  • 960
  • 961
  • 962
  • 963
  • 1021