RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154998  Szerző: asr27

adam1400 írta:
Milán írta:Szólsz a Lendixnek, hogy regisztráljon fel ide? :troll: :shock: :lol:
Viszont azt akartam írni ha nem indult volna el hogy én nem várok tovább hogy elinduljanak,holnap elindul az új Petőfi és akkor hallgatom azt :D
és akkor szerinted kibasznál valakivel is?
 #154997  Szerző: dkemeny77

Milán írta:
adam1400 írta: Egyébként meg remélem tényleg elindulnak éjfélkor mivel májust igértek.
Apa...kezdődik... :troll:
Ennek örömére le is lövöm a netest :fuckyou:
 #154996  Szerző: markfelt

"Jó-jó, disz isz Kányé Veszt from Májemi, end disz isz Rédió Ván!"
És ezt nem Kanye West mondja, hanem tippem szerint Kiss Robi, vagy Fly a Gold Digger introjára, ízes hunglish-sal, kicsit belassítva. Már régen is feltűnt. Srácok, ezt légyszi NE!
 #154994  Szerző: Milán

adam1400 írta: Egyébként meg remélem tényleg elindulnak éjfélkor mivel májust igértek.
Apa...kezdődik... :troll:
 #154993  Szerző: adam1400

Milán írta:Szólsz a Lendixnek, hogy regisztráljon fel ide? :troll: :shock: :lol:
Mostmár tárgytalan,mivel elindult a tesztadás. Viszont azt akartam írni ha nem indult volna el hogy én nem várok tovább hogy elinduljanak,holnap elindul az új Petőfi és akkor hallgatom azt :D

Amúgy sajna nem adják a shitet :D

Egyébként meg remélem tényleg elindulnak éjfélkor mivel májust igértek.
 #154991  Szerző: dkemeny77

Milán írta:RDS egyébként van?
Van. RADIO 1, mint régen.
 #154989  Szerző: Milán

RDS egyébként van?
 #154988  Szerző: markfelt

Semmi jelentősége nincs, hogy milyen zenék szólnak. Teszt.
 #154987  Szerző: dkemeny77

kukac írta:
dkemeny77 írta:Így van, meg van írva a SAM-ba egy PAL script, az nyomta be azt a bizonyos spotot 2x is. Most kikapcsoltam. :smoke:
Ezt egy tunerről streamelem, tehát nagyon nem hivatalos! :D
tehát akkor ez ahogy a tunerből kijön, úgy van ki-streamelve? nincs rajta semmi utóprocesszing?
Egy rosszabb minőségű külső hangkariba van bekötve, mert a jobb épp foglalt.
Onnan a SAM streamel, a hanghoz nem nyúlok. :)
  • 1
  • 964
  • 965
  • 966
  • 967
  • 968
  • 1021