szblcs írta:altermanus írta:na! most, hogy bödöcsöt is belinkelték... azt hiszem vissza fekszem aludni...
egyáltalán nem találom ezt viccesnek... hozza a falusi kocsma történeteit, de ez égő - szerintem... (mondjuk a mini csaucseszko tetszett)
Végre valaki rajtam kívül, aki utálja a standuposokat. Legalábbis egyet biztosan. 
félreértés ne essék, én szeretem a stand up-osokat, vannak köztük jók (annak ellenére, hogy gyerekkoromat a Maros-Nádas, Hofi Géza, Nagy-bandón stb... szocializálódtam.) én látok bennük fantáziát - pl. Kiss Ádám, vagy Kovács András Péter ezek jók -, mert tudják alkalmazni a hangjukat (pl. egy énekes). Tudják, hol kell levinni, felvinni a hangsúlyt és ez sokat számít. Van aki hozzátesz, van aki elvesz, mert lejár a műsoridő (a godoba is meg van az a 40-45 perc és abból vágnak össze kb 10-15 percet egy showder klubba (amit nem is értek

), viszont annyit el kell mondjak, hogy ez lett a trend (sajnos ez van).
Bödőcsöt azért nem tudom szeretni, mert kint angliába, meg a neten tudja mondani a ,,más által kreált" véleményét. Miért nincs saját véleménye? Miért nem tud mélyre hatóbb lenni? nekem ez hiányzik.
szblcs! (volt admin)! ha hallottál Hofit beszélni - akár felvételről, akár élőben -, akkor nem utálnád a mostani stand up-osokat. Van bennük fantázia, csak - ahogy Hofi mondaná -, kimegy a színpadra, már nem aktuális.
Nekem lenne ötletem Bödőcsnek a helyében, de nem fizetnek, és ameddig nem fizetnek, addig a fiókomba marad minden - ingyen nem osztogatok tanácsot.

Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
(Douglas Adams)
YouTube csatornám
FM DX Csabrendek:
http://altermanus.ddns.net/