RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#7448  Szerző: Chriss

mi ebben a meglepő?
1997 óta tart az a rohadék média világ, amit anno szándékosan teremtettek!
a piac azóta is mesterségesen generált és befolyásolt!
nincs esély rá, hogy ez megváltozzon, hiszen nyakig van benne a politika és rengeteg pénz...
 #7444  Szerző: centerweb

Megmenekült a Sláger és a Danubius!

Az Index információi szerint a két nagy kereskedelmi rádió erőteljes lobbitevékenységet folytatott az utóbbi hetekben, hogy a digitális átállás támogatásáért cserébe pályáztatás nélkül meghosszabbítsák a sokkal értékesebb analóg frekvenciák engedélyét. A két rádió tulajdonképpen azt vállalta, hogy felmegy a digitális rádiós multiplexre, és analóg adásában reklámidőt biztosít a digitális átállás előnyeinek ecsetelésére.

http://index.hu/kultur/media/radio6781/
 #7438  Szerző: Chriss

Flash írta:Én komolyan mondom, azt sem tudom, hogy most kik vezetik a Szarubiuson a reggeli műsort. Félévente változnak a műsorvezetők.
Abban biztos vagyok, hogy a Bumerángot soha sem fogják megverni, de még csak megközelíteni sem. Pl a Lágeren sokkal hosszabb megszólalásokat, a hírek elcsúsztatását is megengedik a Bochkoréknak, ez a Danubiuson úgy fog kinézni, hogy lesznek max. 1 perces megszólalások 3 zenénként. És a Titusz pont nem az az ember, aki hagyja, hogy azt csinálják a körülötte lévők, amit ők akarnak, és azt beszéljenek, ami a szívükön. Meg fognak bukni ismét. Azaz Balázsék fogják szépen otthagyni a rádiót újra max fél éven belül. Lehet velem fogadni ebben, ugyanis 100%-ig biztos vagyok benne, hogy így lesz.
nem fogadok veled, mert szívemből szólsz, köszönöm!
 #7437  Szerző: tomee

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha nem lett volna a "Celebvagyok" akkor is eszükbe jutott-e volna, hogy őket alkalmazzák. Mert egy dolog, mikor tvben oltják az embereket, meg amikor napi témákat kell elemezni. Előbbiben meg nem hiszem, hogy benne lenne a Danubius.
 #7435  Szerző: Flash

Én komolyan mondom, azt sem tudom, hogy most kik vezetik a Szarubiuson a reggeli műsort. Félévente változnak a műsorvezetők.
Abban biztos vagyok, hogy a Bumerángot soha sem fogják megverni, de még csak megközelíteni sem. Pl a Lágeren sokkal hosszabb megszólalásokat, a hírek elcsúsztatását is megengedik a Bochkoréknak, ez a Danubiuson úgy fog kinézni, hogy lesznek max. 1 perces megszólalások 3 zenénként. És a Titusz pont nem az az ember, aki hagyja, hogy azt csinálják a körülötte lévők, amit ők akarnak, és azt beszéljenek, ami a szívükön. Meg fognak bukni ismét. Azaz Balázsék fogják szépen otthagyni a rádiót újra max fél éven belül. Lehet velem fogadni ebben, ugyanis 100%-ig biztos vagyok benne, hogy így lesz.
 #7426  Szerző: Chriss

Enox írta:Valószinű hallgatottságban nem tudják majd megelőzni a konkurenciát de az, hogy hallgatottabb lesz mint a mostani szorakoztatónak egyáltalán nem mondható reggeli műsor az szinte biztos.
nagyon igaz!
hosszú ideje nem is értem, mi megy ott reggelente...
Lovász Laci már nincs is, Péter Petra és Rákóczi Feri van csak...
 #7425  Szerző: Chriss

tomee írta:Chriss, Vadon Jani speciel pont a Balázzsal vezetett reggeli műsort a Deejay-n
bocsi, akkor ezt a részét buktam!
de a többi gondolat megállja a helyét szvsz...
 #7423  Szerző: tomee

Hát nem lesz nehéz megfejelni a mostani szintet :)
 #7422  Szerző: Enox

Valószinű hallgatottságban nem tudják majd megelőzni a konkurenciát de az, hogy hallgatottabb lesz mint a mostani szorakoztatónak egyáltalán nem mondható reggeli műsor az szinte biztos.
 #7421  Szerző: tomee

De tippem szerint nem fogják tudni überelni a konkurenciát, még akkor se, ha 70 tagú kreatív stáb áll majd mögöttük. Meglepődnék, ha pont ezzel dobbantanának egy nagyot...
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 109