RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#2873  Szerző: mlaszlo

Megkérdezhetem, hogy más szolgáltatóknál EPG terén mi a helyzet a VH1-al? Mert UPC kábelen 1-jére és a további napokra még végig a 24 órás VH1 műsora van feltöltve.
 #2694  Szerző: Pasa

jeek írta:analógon még nem (T feeling :D )
T-Kábel analógon napok óta ott a CC-logó, meg hogy még hány nap... :(
 #2685  Szerző: Zoshi

:mrgreen: Az EPG is megin érdekes. :D A Now Next nél azt írja h Cill Out ami hajnali műsor most megy 17:00 ig.. :lol: majd ha nyomok egy frissítést ezt írja ki: Szept 10. (12:>1 -ig tart. :D EPG-t megnyomva pedig holnap reggel 6-ig nincs epg.
 #2683  Szerző: tomee87

Digitálison már nálunk is átcserélték a VH1-t, VH1/CC-ra, analógon még nem (T feeling :D ).
Kép
Kép
Minőségi probléma nincs, ugyanolyan jó minőségű, mint az elődje, kép és hang tökéletes.
rövid video: http://data.hu/get/665653/VH1uj.wmv.html
 #2665  Szerző: rsite1

hát nagyon sajnálom, hogy a directen nem lesz cc....most ahogy olvastam az indexen, nagyon megtetszett..
 #2423  Szerző: mlaszlo

Jövő hét szerdától egy kicsit átalakul az MTV esti műsora a Comedy Central indulása miatt. A South Park korábban, már 22:00-kor kerül adásba, 21 órától pedig a Stand Alone Complex c. (ha jól láttam anime) sorozat lesz látható. A Swung pedig a port.hu-n szereplő műsor szerint kétszer 10 percre rövidül.
 #1992  Szerző: Obladioblada

Ma reggel a Viván ugyanabban az időben ugyanaz a zenei lista ment, mint egy nappal korábban. Egymás után, szépen sorban... Dolgoznak a zenei szerkesztők itt is. :D
 #1922  Szerző: tomee87

Nem értem az MTV Networks miért nem csinálja azt, hogy a VH1/CC mellett értékesíti a 24 órás VH1-t is, amit a kábelszolgáltatók akár digitális csomagban is értekesíthetnének. Természetesen csak külön VH1-t nem lehetne "venni", de amelyik cég már továbbítja a CC/VH1-t az, ha akarja továbbíthatná a VH1 24 órás verzióját is. Így sztem mindenki jól járna.
 #1687  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta: Értem. Köszi az infót.
Nincs mit :)
Az új beltérinél egyébként próbálják megoldani, hogy az érintett csatornák esetében a beltéri ne a csatornától, hanem a UPC-s TP-ről hívja be a műsorinfót, de hogy sikerül-e majd megoldaniuk, azt nem tudom.
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 106