Pasa írta:
Képzeljétek, én utaztam úgy MÁV-val a Balatonra, hogy élveztem az utat! Tiszta vonat, pontos indulás (na jó, pár perc késéssel indult) és pontos érkezés, tiszta retyó, sok ülőhely, kitakarított utasfülke, olcsó jegyár. Ez nem mese, tényleg így volt. A Déliből utaztunk Földvárra nyaralni, igaz, kicsit régebben történt mindez. 1987 nyarán...

Régebben mi is sokat utaztunk vonattal a Balatonhoz, úgy emlékszem, hogy 2000-es évekig nagyjából rendben volt a közlekedés, elfogadható menetidő, menetrend, kocsik és díjszabás. Utána jött a változás, leépítés, rendszeressé váltak a 15 perces késések, folyamatosan növekedett a menetidő és a jegyár, az északi partra utazóknak 15-20 perc plusz időt jelent a mozdonycsere Székesfehérváron, az utóbbi időben a Pusztaszabolcs felé terelés is 40-50 perc plusz menetidőt jelentett, a 3-4 éve bevezetett változtatáskor pedig mindkét parton a kisebb forgalmú megállóhelyek közvetlen kapcsolata a fővárossal szinte megszűnt, átszállásra kényszerítve az utasokat. Nem csoda, hogy ha egyre kevesebben választják a vasúti közlekedést, a MÁV mindent megtett ennek elérése érdekében.