RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#1686  Szerző: rsite1

mlaszlo írta:
MikySoft írta:Bár nem teljesen a Vicamom féle MTV-ről van szó, mégis inkább ide írom.

Miért lehet az, hogy ha a beltérimen (6010, 8111-en egyaránt) megnézem az EPG-t, kiírja normálisan
például az Mtv Dance csatorna műsorát, de amikor a kis info menüt hozom le, akkor csak ennyi áll ott: MTVDance?

Nem értem. Nem egy forrásból van az EPG, és megkeveredik a beltéri? Vagy mi?
A probléma az, hogy az MTV Dance, MTV Hits és MTV two csatornákat nem a UPC adja fel műholdra, hanem az MTV és az MTV nem biztosít hozzá EPG-t, csak az aktuális csatorna nevét írják ki. Amikor megnyomod a távirányítón a Guide gombot, akkor az EPG-t a beltéri a UPC központi TP-jéről hívja be, ahova az összes csatorna műsora fel van töltve, míg amikor csatornát váltasz, akkor az adott csatornától próbálja behívni az ún. now&next infót. A UPC-s csatornáknál van ilyen, így azoknál helyesen jelenik meg a műsoinfo, de az MTV-seknél nincs. Egyébként ugyanilyen az Eurosport is, ahol a hollandok nem biztosítanak hozzá műsorinfót, csak a műsor címét.
Értem. Köszi az infót.
 #1685  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Bár nem teljesen a Vicamom féle MTV-ről van szó, mégis inkább ide írom.

Miért lehet az, hogy ha a beltérimen (6010, 8111-en egyaránt) megnézem az EPG-t, kiírja normálisan
például az Mtv Dance csatorna műsorát, de amikor a kis info menüt hozom le, akkor csak ennyi áll ott: MTVDance?

A probléma az, hogy az MTV Dance, MTV Hits és MTV two csatornákat nem a UPC adja fel műholdra, hanem az MTV és az MTV nem biztosít hozzá EPG-t, csak az aktuális csatorna nevét írják ki. Amikor megnyomod a távirányítón a Guide gombot, akkor az EPG-t a beltéri a UPC központi TP-jéről hívja be, ahova az összes csatorna műsora fel van töltve, míg amikor csatornát váltasz, akkor az adott csatornától próbálja behívni az ún. now&next infót. A UPC-s csatornáknál van ilyen, így azoknál helyesen jelenik meg a műsoinfo, de az MTV-seknél nincs. Egyébként ugyanilyen az Eurosport is, ahol a hollandok nem biztosítanak hozzá műsorinfót, csak a műsor címét.
 #1683  Szerző: rsite1

Bár nem teljesen a Vicamom féle MTV-ről van szó, mégis inkább ide írom.

#1643  Szerző: mlaszlo

UPC kábelen vissza is javították a csatorna nevét VH1-re, nem gondoltam volna, hogy ilyenkor még ezzel foglalkozni fognak.
 #1634  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Kicsit furcsállom, hogy a UPC kábelen már átírták a VH1-t, ráadásul Comedy Central-ra, mivel szerintem VH1 / Comedy Central a helyes, mivel külön 24 órás Comedy Central nem lesz. És most milyen EPG megy a UPC Comedy Central-on??
Valóban furcsa, hogy nem a VH1/Comedy Central elnevezést használják, de lehet hogy majd még pontosítanak rajta. Egyébként egyelőre az Amos-on is a Comedy Central nevet kapta a csatorna, gondolom onnan másolták be.
Továbbra is a VH1 EPG-je van alatta.
 #1632  Szerző: tomee87

Kicsit furcsállom, hogy a UPC kábelen már átírták a VH1-t, ráadásul Comedy Central-ra, mivel szerintem VH1 / Comedy Central a helyes, mivel külön 24 órás Comedy Central nem lesz. És most milyen EPG megy a UPC Comedy Central-on??
 #1631  Szerző: tomee87

Chester írta:Amúgy bocs de ez nagyon off lesz. :D

http://satportal.zkteam.hu
nem akartok szerksztők lenni? híreket, teszteket, cikkeket írni? jeek, mlaszlo? Az oldal még nincs teljesen kész, de hamarosan igen, ha igen szoljatok.

Még 1x bocsánat.
On

Ok :) Elválalom. E-mailbe vagy priviben mond majd a részleteket, ha esedékes.
 #1612  Szerző: Zsolt

Jó pár archív műsort megvettek a TV2-től, remélhetőleg a közeljövőben lesz folytatás magyar humor ügyben.
Nagyon örülnék, ha végre az elejétől kezdenék vetíteni a Simpson család epizódjait, a TV3-as időkből származókat is leadva (a Viasat csak az újabb évadok jogaival rendelkezik).
Örülni fogok a My Family/Apám, a fogdoki/Az én kis családom c. brit sitcom-nak is, ez az ős CoolTV-n ment, de hamar abbamaradt (a BBC Prime-on mostanság adogatják, de nyelvtudásom jelenleg gyér ahhoz, hogy élvezzem is).

Na, ha 2 jó műsor is van (számomra) egy csatornán, az már fantasztikusnak tekinthető az én szempontomból, tekintettel ritka TV nézési szokásaimnak. Hajrá CC! :lol:
 #1611  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Ok. Amúgy nem csak kábeltv-ről szól. 8-) Ha találsz vmit, nyugott elküldheted.
Rendben ;)
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 106