RADIOSITE Fórum

• Politika

#166710  Szerző: frekivadasz

asr27 írta:Megint teljesen másról beszélsz.
Miről beszéljek? Mondjam azt, hogy Orbán, takarodj?

*** Orbán, takarodj! ***

Most jó?
 #166708  Szerző: asr27

altermanus írta:Bennem akkor sem áll össze a kép... Ha már megvette A TV2-t, propaganda tényeket csinálnak benne, akkor miért akarja tönkre tenni?
Ki mondta, hogy tönkre akarja tenni? Most már nem... akkor akarta volna tönkre tenni, ha nem sikerült volna megszereznie.
 #166707  Szerző: altermanus

Bennem akkor sem áll össze a kép... Ha már megvette A TV2-t, propaganda tényeket csinálnak benne, akkor miért akarja tönkre tenni?
 #166706  Szerző: asr27

Ismét szép kis tüntetés van! Remélem ez már orbán végének a kezdete! :)
 #166703  Szerző: altermanus

asr27 írta:
Lehet oligarcházni, milliárdosozni, attól még nekem is vannak elveim, ha belementem volna, apám megfordult volna a sírjában. Én nem maffiaalvezérnek és hazaárulónak szerződtem
http://mno.hu/belfold/simicska-szerint- ... -t-2393186
Fogadni merek, hogy így akarják tönkre tenni a TV2-t is:
Orbán ekkor bedobta azt is, hogy „meg akarja vásárolni az RTL Klubot”, hogy aztán meg tudja szüntetni.
frekivadasz írta:Furcsa, hogy egyikőtök sem teszi fel a legfontosabb kérdést a nagy bólogatás mellett: hogyan, mi módon ellenőrizhető, hogy a cikkben leírtak maga a megtestesült igazság, vagy csupán egy a saját felületen megjelentetett öntömjénező hazugság? Esetleg a kettő valamilyen arányú elegye.
Tényleg szeretném tudni.
frekivadasz! Én nagyon realista vagyok bármilyen ügyben, de most nézd meg a TV2 nézettségét..., értem én, mit gondolsz, de sajnos a tények - milyen ironikus helyzet :troll: - Magukért beszélnek
 #166699  Szerző: asr27

Megint teljesen másról beszélsz.
Mindegy is....
 #166698  Szerző: frekivadasz

Ugyan, nem ezekről a fillérbaszókról beszélek. Tessék globálisan gondolkodni.

Egészen addig fejezzenek is le mindent, amíg az egyezik a mi (Magyarországon dolgozó, adót fizető, 'kisember', blablabla) érdekeinkkel (és nemcsak a rövidtávúakkal!).
Aztán hogy mi az, és mi nem, megint csak sem neked, sem nekem nincsenek hitelt érdemlő információink. Érzéseink lehetnek, arról vitatkozhatunk, de itt a mi lehetőségeink véget is érnek.
Itt mi nem fogjuk megváltani a világot, azt máshol kell keresni.

Ja, és hogy pici tárgyilagosságot is vigyek bele, nem hullatnék krokodilkönnyeket a retekklubért. Ahogy a haverjáért, a trévékettőért sem. Ez a két szar akkora szellemi, erkölcsi pusztítást végzett az elmúlt 20 évben, hogy fel nem fogható. Tudom, ha nem ők, megtették volna mások. De ők tették meg.
97-ben dobtam ki végleg a televíziót. Ugye ismerős a dátum.
 #166697  Szerző: asr27

Persze, hogy nem értek veled egyet.
Demokratikusan megválasztott kormányé? Melyik lett demokratikusan megválasztva? A fidesz? ugyan már, ne vicceljünk, kérlek!
Érdekcsoport=kormánypropaganda (Habony, Mészáros, Rogán, Vajna, stb..)
Végtelen pénze a kormánynak és az oligarcháinak van, az adófizetők, azaz a mi pénzünkből (feljebb ott vannak a nevek is)

Nem is értem, hogy, hogyan gondolhatsz ilyet, hogy Simicska hazudott abban, hogy az RTL csoportot meg akarta kaparintani orbán, és utána be akarta záratni! Nem csinált már több hasonló kaszálást? (Népszabadság, Neo FM, Class FM, ide sorolható a tv2 is, stb...)
Mi alapján lehetne kételkedni abban, hogy az RTL-el nem ezt csinálta volna?
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem veszed észre, hogy mi folyik ebben az országban.
Ami a viktornak és a pártjának nem tetszik, azt lefejezik!
 #166696  Szerző: frekivadasz

Lehet megint nem fogunk egyetérteni, de inkább legyen az utolsó szó egy demokratikusan megválasztott kormányé, mint bármiféle személyé, vagy érdekcsoporté csupán azért, mert végtelen pénzük van.
Amit leírtál gondolom téged vagy engem egyáltalán nem fenyeget.
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 517