asr27 írta:Megint teljesen másról beszélsz.Miről beszéljek? Mondjam azt, hogy Orbán, takarodj?
*** Orbán, takarodj! ***
Most jó?
asr27 írta:Megint teljesen másról beszélsz.Miről beszéljek? Mondjam azt, hogy Orbán, takarodj?
altermanus írta:Bennem akkor sem áll össze a kép... Ha már megvette A TV2-t, propaganda tényeket csinálnak benne, akkor miért akarja tönkre tenni?Ki mondta, hogy tönkre akarja tenni? Most már nem... akkor akarta volna tönkre tenni, ha nem sikerült volna megszereznie.
asr27 írta:Fogadni merek, hogy így akarják tönkre tenni a TV2-t is:Lehet oligarcházni, milliárdosozni, attól még nekem is vannak elveim, ha belementem volna, apám megfordult volna a sírjában. Én nem maffiaalvezérnek és hazaárulónak szerződtemhttp://mno.hu/belfold/simicska-szerint- ... -t-2393186
Orbán ekkor bedobta azt is, hogy „meg akarja vásárolni az RTL Klubot”, hogy aztán meg tudja szüntetni.
frekivadasz írta:Furcsa, hogy egyikőtök sem teszi fel a legfontosabb kérdést a nagy bólogatás mellett: hogyan, mi módon ellenőrizhető, hogy a cikkben leírtak maga a megtestesült igazság, vagy csupán egy a saját felületen megjelentetett öntömjénező hazugság? Esetleg a kettő valamilyen arányú elegye.frekivadasz! Én nagyon realista vagyok bármilyen ügyben, de most nézd meg a TV2 nézettségét..., értem én, mit gondolsz, de sajnos a tények - milyen ironikus helyzet
Tényleg szeretném tudni.