RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#14067  Szerző: MrG

Ja, a másik gépen IE15-tel 8950 GHz-es AMD Gigamegabuzulás procival és 2048 XXL ram-mal nekem is megy. Még kávét is főz, meg kurvákat is rendel a júzernek, sőt, ki is fizeti őket saját zsebből. :lol:
 #14065  Szerző: rsite1

IE8 RC1, AMD 2200, 512DDR RAM. Tökéletes. Gyors, meg minden.
 #14064  Szerző: MrG

Nekem egy 950 MHz-es AMD (pentium III-nak felel meg kb a szintje) gépen (512M SDRAM) repeszt a fórum, nem húzza semmi.
A radiosite.hu kezdőlappal már gondok vannak a fédelő frontpage képek miatt, de a fórum fasza.
 #14063  Szerző: chab7

Pasa írta:Nekem két apró problémám van. Az egyik a fehér szín. Lesznek-e választható skinek? A másik, hogy kicsit lassan tudok görgetni, darabosan jön le-fel az oldal, bár lehet, ezzel nálam van a gond, de a réginél ez nem volt.

Fura de nálam jól megy minden az első perctől kezdve.
Lehet a linux+FF párosítás ;)
viszont ez a lassu reagálás nálam is megvan. akár görgetés akár egy másik ablakból kapcsolok át ide, lassan mozdul, mintha vmi fogná vagy terhelné.
nem lehet hogy nagyon meg van modolva és az lassít?
 #14055  Szerző: MrG

Mauro írta:Miért van 1esen a Figyelmeztetési szintem?
Jó kérdés... biztos műveltél valami lámaságot valamikor.

szerk.: ja igen, amikor nagyon "belejöttél" a hungarista zenék linkelésébe 2008. dec. 13-án.
Meg is örökítettem: http://kepfeltoltes.hu/090227/mauro_12. ... es.hu_.jpg
 #14054  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
Szabi írta: Köszi, kis malfunction volt.
Én tettem oda, a kezdőlapra akartam csak, de mindenhova kitette a gép.
Értem, már el is tűnt, most már ismét jó a fórum is.
Jó lett a radiosite főoldalán az "Egyszer véget ér az ..." :D
Egyébként meg hallgassátok a Radio Quality-t, mert jó! :boldog: :geek:
 #14049  Szerző: MrG

Pasa írta:Nekem két apró problémám van. Az egyik a fehér szín. Lesznek-e választható skinek? A másik, hogy kicsit lassan tudok görgetni, darabosan jön le-fel az oldal, bár lehet, ezzel nálam van a gond, de a réginél ez nem volt.
Milyen böngésződ van?
Szerintem meg kell várni, amíg betölti a teljes oldalt, az a Te bajod, de lehet, hogy valami sufni böngészőt használsz (khm. :D elnézést, akarom mondani trehányul van optimalizálva a portál a választott böngésződhöz), azért rossz.

Ha nagyon zavar, nyisd meg külön ablakban ezt a címet:
http://www.radiosite.hu/forum

Én Firefox-szal, IE7-tel és Operával nézem folyamatosan, nem látok sosem hibát, sem a fórummal, sem a többi menüpont elemeivel. Úgy hallottam IE6-tal sincs semmilyen gond már.

Feka designt már ígértem Attisnak, be is tartom, amint újra épkézláb netem lesz (pár nap).
 #14042  Szerző: Mauro

Miért van 1esen a Figyelmeztetési szintem?
 #14038  Szerző: Pasa

Nekem két apró problémám van. Az egyik a fehér szín. Lesznek-e választható skinek? A másik, hogy kicsit lassan tudok görgetni, darabosan jön le-fel az oldal, bár lehet, ezzel nálam van a gond, de a réginél ez nem volt.
 #14007  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Köszi, kis malfunction volt.
Én tettem oda, a kezdőlapra akartam csak, de mindenhova kitette a gép.
Értem, már el is tűnt, most már ismét jó a fórum is.
Jó lett a radiosite főoldalán az "Egyszer véget ér az ..." :D
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 112