Ja, a másik gépen IE15-tel 8950 GHz-es AMD Gigamegabuzulás procival és 2048 XXL ram-mal nekem is megy. Még kávét is főz, meg kurvákat is rendel a júzernek, sőt, ki is fizeti őket saját zsebből. 

Pasa írta:Nekem két apró problémám van. Az egyik a fehér szín. Lesznek-e választható skinek? A másik, hogy kicsit lassan tudok görgetni, darabosan jön le-fel az oldal, bár lehet, ezzel nálam van a gond, de a réginél ez nem volt.
Mauro írta:Miért van 1esen a Figyelmeztetési szintem?Jó kérdés... biztos műveltél valami lámaságot valamikor.
mlaszlo írta:Egyébként meg hallgassátok a Radio Quality-t, mert jó!Szabi írta: Köszi, kis malfunction volt.Értem, már el is tűnt, most már ismét jó a fórum is.
Én tettem oda, a kezdőlapra akartam csak, de mindenhova kitette a gép.
Jó lett a radiosite főoldalán az "Egyszer véget ér az ..."
Pasa írta:Nekem két apró problémám van. Az egyik a fehér szín. Lesznek-e választható skinek? A másik, hogy kicsit lassan tudok görgetni, darabosan jön le-fel az oldal, bár lehet, ezzel nálam van a gond, de a réginél ez nem volt.Milyen böngésződ van?
Szabi írta: Köszi, kis malfunction volt.Értem, már el is tűnt, most már ismét jó a fórum is.
Én tettem oda, a kezdőlapra akartam csak, de mindenhova kitette a gép.