RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#153961  Szerző: djlacee

Engem csak az 50 zenés "rotáció" irritált. Ha egy Kronehitnyi zene összejön, már jó lesz.
 #153960  Szerző: mihalylovics

tomee írta:Én őszintén szólva merem remélni, hogy csak a név lesz ugyanaz, a "csakigazimaislágeres" szellemiséget pedig rohadtul elfelejtik. Mert lehet, papíron nagyon szakmai volt és hozta a várt hallgatottságot, viszont egysíkú volt. Ha most ez is arról fog szólni, hogy idővel Cooky ordibál délutánonként, este meg Bárányék a 36 hete nem frissített tracklistakat fogják felkonferálni, miközben minden megszólalásból az fog ömleni, hogy komolyan azt gondolják, hogy még mindig 2008 van és nem létezhet esti rádiózás nélkülük, akkor azzal véleményem szerint kb. hallgatóként nem nyertem semmit.
Egyetértek. Engem személy szerint 2 dolog zavart a régi R1-ben: Cooky és a "Diszkósit", bár én más napi mixműsor nélkül is jól ellennék...
 #153958  Szerző: tomee

Mondjuk a sztorira kíváncsi lennék én is, hogy mi alapján jutottak végül is idáig, ha még pár hete a Roxy-s alternatívával is számoltak, mert oké, hogy "erős brand", de túl ezen? Vagy, hogy ehhez is lesz-e a McFly-nak köze....
 #153955  Szerző: zoLee

Adná az ég hogy a Music Fm dance legyen! :) :yes: Bár ahogy elnézem a napi playlistet, ők maguk sem tudják még szerintem hogy milyen stílusú rádió legyen mikor egy Justin Bieber után betesznek egy Black Eyed Peas-t aztán pedig egy Stakka Bo - Here we go-t (93-as dal azaz jó régi)....utóbbin eléggé megdöbbentem :o Ez a 3 db szám 3 korosztályt fed le, a tizen- a huszon- és a harmincon éveseket. Hogy ebből hogy lesz Dance rádió? Jelenleg teljes rebranding kellene ahhoz kb :S
 #153954  Szerző: djlacee

Dani írta:Azért kiváncsi lennék arra, hogy milyen statisztikát vettek alapul, ami alapján úgy döntöttek, hogy kell Budapestre egy újabb pop zenei adó... :vomit:
Jaj hagyjuk már ezt, Bécsben mennyi van? Legalább 3, ami ezt, vagy ehhez hasonló célcsoportot szólít meg, és abból is az egyik állami
 #153953  Szerző: Dani

asr27 írta:
zoLee írta:Rádió 1, hmm.... :gülü2: kár a Roxy-ért :( jöhetnek újra a mai slágerek, azaz kb 30-40 db nyálas pop zene amit egész nap óránként ismételnek "nagy változatossággal" :vomit: ez kell Budapestnek, az unalom + Bárány Attila hangos ordibálása? érdekes.. :gülü: nálam marad az MP3 :yeah: és a Music FM ;)
Erről beszélek hetek óta, itt a fórumon.
3 chr top 40 rádió teljesen felesleges. (Petőfi, Music FM, és most ez a R1)!
Szóval bízom benne, hogy a Music FM inkább a Dance/Electronic irányba fog elmenni!!!
Azért kiváncsi lennék arra, hogy milyen statisztikát vettek alapul, ami alapján úgy döntöttek, hogy kell Budapestre egy újabb pop zenei adó... :vomit:
 #153951  Szerző: Dawe1797

zoLee írta:Rádió 1, hmm.... :gülü2: kár a Roxy-ért :( jöhetnek újra a mai slágerek, azaz kb 30-40 db nyálas pop zene amit egész nap óránként ismételnek "nagy változatossággal" :vomit: ez kell Budapestnek, az unalom + Bárány Attila hangos ordibálása? érdekes.. :gülü: nálam marad az MP3 :yeah: és a Music FM ;)
Szerintem ne ítéljünk előre, várjuk ki az indulást! Lehetséges, hogy egy maximálisan jól összerakott rádiót kapunk majd.
 #153950  Szerző: asr27

Erről beszélek hetek óta, itt a fórumon.
3 chr top 40 rádió teljesen felesleges. (Petőfi, Music FM, és most ez a R1)!
Szóval bízom benne, hogy a Music FM inkább a Dance/Electronic irányba fog elmenni!!!
 #153949  Szerző: Dawe1797

Na, végre! Erre vártam, hogy Rádió 1 legyen! :) 8-) :yes:
 #153948  Szerző: szabogabor10

Dani írta:
szabogabor10 írta:Már arra gondolok, hogy ugyanúgy fogják "visszalopni" Cooky-t, mint ahogy a Music "lopta el" 2012-ben.
Szerinted az mindenképp rossz lenne a Musicnak, ha Cooky nem lenne ott?
Mar így is sok dj jött el onnan. Legalább ő maradjon ott. Én elvagyok vele.
  • 1
  • 995
  • 996
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1021