RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#203906  Szerző: adamka

shadoe írta: 2025.10.05. 20:58 Ebben a formában ez a műsor egy ef - o - es, az utána következő Cooky mixben több űj zene ment, mint ezen a listán az utóbbi egy hónapban.
amúgy ebben az egészben van logika vagy csak tologatják összevissza a zenéket? Csak pl.: Okt 4-én 21. lett Jennifer Lopez / Fisher - Waiting for Tonight, amit már alig játszanak, 370k-s YT megtekintéssel. Ez alatt végzett 22. helyen a Never Going Home Tonight, amit sokkal gyarrabban játszanak, frissebb, és YT-n 15M megtekintésnél jár. De említhetném hogy 27. Lett a The Dead Dance, vagy 31. az Anxiety (ami a TOP 500-ban 31. lett, szemben a Waiting for Tonight-al, ami 439. (!)) és lehetne végtelen ideig sorolni.
 #203904  Szerző: zenefalo

Gorgon City - Foolproof is 4 éve kiemelt rotációban megy napi 2-3-szor, ez valami betegség lehet a zenei szerkesztő részéről 😒
 #203901  Szerző: shadoe

Nem tudom, mi ez az új őrület a top 50-ben, de hogy hetek óta egy rakat újabb zene rendszeresen kimarad, ez eléggé feltűnő és értelmezhetetlen. Nem ment Benson Boone, Joel Corry, David Guetta-Sia, az Abracadabra vagy INNA-Sean Paul zenéje, de mások is maradtak ki, de Dua Lipa Training Season-ja vagy Kamrad Feel Alive-ja, az ment, az nagyon fontos.
Múlt héten egyébként a mostani első, a Be Mine se ment, de volt helyette Lottery, Can't Tame Her, stb.
A köztes számok már végképp nem kerülnek bejátszásra, maximum ha Király Tamás vezeti (és akkor jobb a műsor is...), és már a top 10 visszatekintő is hiányzik.
Ebben a formában ez a műsor egy ef - o - es, az utána következő Cooky mixben több űj zene ment, mint ezen a listán az utóbbi egy hónapban.
 #203900  Szerző: robert11

A múltkori témával kapcsolatban jutott még eszembe hogy ilyen volt még pl Alan Walker neki is megjelent már egy rahedli száma, de a rádió1 csak a fadedet, és az alone-t adta nagyon leragadtak évekig ezeknél a slágereknél.
 #203899  Szerző: KPLR

Sziasztok!

Az előzőnek köszönöm a választ! A másik: Nem tudjátok, hogy a mosonmagyaróvári freki mikor fog elindulni rajta az adás? kb november közepe? :yes:
 #203898  Szerző: mnetdx

Pihe8 írta: 2025.10.01. 09:56 Én is így jártam engem is erdekelne hasonló oldal.
KPLR írta:Sziasztok!

Tudtok ajánlani egy oldalt nekem, ami hasonlít az FM.SCAN.ORG hoz hasonlót?
Sajnos, mivel anyagilag nem támogatom őket, ezért végérvényesen is kitiltottak az oldalról :gülü2: :gülü:
Ez egészen nevetséges és nonszensz, csak azért kizárnak egy ingyenes oldalról, amit csak nézegetni szoktam, de mivel nem akarok euróban fizetni nekik nem tudom mennyit ezért blokkolnak.... fránya olaszok :D tudtok más ingyenes regisztráció nélküli oldalt?
Ez hasonló: https://maps.fmdx.org/
 #203894  Szerző: Ábel14

Nem ártana már egy music menü frissítés… Több, mint fél éve ugyanazok a zenék vannak a menükben.. :sleep:
 #203893  Szerző: Pihe8

Én is így jártam engem is erdekelne hasonló oldal.
KPLR írta:Sziasztok!

Sajnos, mivel anyagilag nem támogatom őket, ezért végérvényesen is kitiltottak az oldalról :gülü2: :gülü:
Ez egészen nevetséges és nonszensz, csak azért kizárnak egy ingyenes oldalról, amit csak nézegetni szoktam, de mivel nem akarok euróban fizetni nekik nem tudom mennyit ezért blokkolnak.... fránya olaszok :D tudtok más ingyenes regisztráció nélküli oldalt?
 #203892  Szerző: KPLR

Sziasztok!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1031