RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#45962  Szerző: nyikolaj

Júniusig,csak a pályázatokat lehet leadni...
Hogy ki nyerte meg a pályázatot azt megint rá 1-2 hónap.
És a megnyerés után is még várni kell pár hónapot!
Ha minden ilyen simán menne,akkor össz-vissz télen fog(nak)megszólalni a rádió(k) Most a 101.6-ra gondolok.
Gondolj csak bele,hogy milyen rég lóg ez a freki a levegőben,és még mindig csak itt járunk. :(
Evvan.Lassan mennek sajnos a dolgok!
 #45952  Szerző: Zoey

Most akkor ha nem tévedek, júniusig kell benyújtani a lejáró frekikre a pályázatot, és akkor az ORTT már dönt is a sorsukról? Magyarul kb. egy hónapja már azt is tudni fogjuk, hogy ki üzemelteti majd pl. a 101,6 Miskolcot? Vagy csak azt, hogy kik pályáztak rá, mert a döntés még odébb van? De akkor gondolom nyár elején mindenképpen eldől előbbi is, és ha gyorsan összerakják, akár idén el is indulhatnak az új rádiók? Vagy szerintetek majd mikor? Egyébként itt, Miskolcon szimpla hallgatóként sokan azt beszélik, hogy ők már biztosan tudják, hogy jön ide a Rádió 1. Ezen én mindig jókat mosolygok, hiszen ezt max sejthetik, de biztosan még nem lehet kijelenteni. Én mindenesetre nem örülnék újabb hálózatos rádiónak, távvezérlésűnek egy fokkal inkább, de legjobban egy igazi ütős helyi rádiónak!
 #45885  Szerző: Zoey

nyikolaj írta:Azért az nem semmi,hogy 6 db kisköz freki van Miskolcon!-És lesz ha jól tudom még egy a közeljövőben,ami a győri kapu környékén lesz :) Akkor azzal együtt 7 :)
És ezzel szerintem már kifújt a miskolci kisköz!Fölösleges lenne ezek után kisközt pályáztatni!
Inkább a 106.5-re kéne gyúrni valakinek...(előkaparni legalább az Ortt-nek)
Ha már az is meglesz,majd idővel,akkor én lennék személy szerint legjobban megelégedve a miskolci helyzettel.
Ott lenne a 90.4,95.1,96.3,101.6,103,106.5 :)
És a 106.5ön lehetne a Rádió 1.
Ja!Kihagytam a 93.6-ot!Ha végre egy normális kézbe kerülne,akkor az 5 KW is perfecten lefedné Miskolcot! :)
Istenem!Ez olyan megvalósíthatatlan lenne? :wailing:
Igazam van,vagy igazam van? ;)
Teljes mértékben igazad van ;) Miskolciként abszolút megértelek, és én is hasonlóan gondolkodom, reméljük a közeljövőben megvalósul az általad leírt helyzet :)
 #45884  Szerző: djlacee

Én ellennék itt egy kisközzel
 #45883  Szerző: nyikolaj

Azért az nem semmi,hogy 6 db kisköz freki van Miskolcon!-És lesz ha jól tudom még egy a közeljövőben,ami a győri kapu környékén lesz :) Akkor azzal együtt 7 :)
És ezzel szerintem már kifújt a miskolci kisköz!Fölösleges lenne ezek után kisközt pályáztatni!
Inkább a 106.5-re kéne gyúrni valakinek...(előkaparni legalább az Ortt-nek)
Ha már az is meglesz,majd idővel,akkor én lennék személy szerint legjobban megelégedve a miskolci helyzettel.
Ott lenne a 90.4,95.1,96.3,101.6,103,106.5 :)
És a 106.5ön lehetne a Rádió 1.
Ja!Kihagytam a 93.6-ot!Ha végre egy normális kézbe kerülne,akkor az 5 KW is perfecten lefedné Miskolcot! :)
Istenem!Ez olyan megvalósíthatatlan lenne? :wailing:
Igazam van,vagy igazam van? ;)
 #45876  Szerző: nyikolaj

A 101.6-on tegnap se ment semmi! :unott:
 #45872  Szerző: Zoey

Pasa írta:Ideiglenes engedély esetén nem ugyanazok a paraméterek, csak a frekit foglalják átmenetileg. Lehet, hogy az ideiglenes adó csak pár tíz vagy száz wattal megy.
Értem. Köszi! :)
De egyébként megy egyáltalán valami most a 101,6-on? És a salgótarjáni 103,8-on megy a Rally Rádió?
 #45869  Szerző: Pasa

Ideiglenes engedély esetén nem ugyanazok a paraméterek, csak a frekit foglalják átmenetileg. Lehet, hogy az ideiglenes adó csak pár tíz vagy száz wattal megy.
 #45859  Szerző: Zoey

Ha nekem most nem jön be a Miskolc 101,6-on semmi - pedig elvileg megy valami -, az azt jelenti, hogy amikor már állandó műsorszolgáltató adása lesz ezen a frekvencián, az se fog jönni, mert már most is azok szerint a paraméterek szerint sugároznak? Vagy nem is megy semmi ezen a frekin? Remélem utóbbi, mert nem örülnék, ha ez is egy olyan frekvencia lenne, ami a belvárosban sem fogható, bár a megengedett 1 kw-tal ezt elég nehéz elképzelni...
 #45752  Szerző: djlacee

Vagy az NRJ.
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 200