Snake005 írta: ↑2026.08.29. 15:20 Eddig a Kossuth kivételével egy nagy szar az új vezetőség teljesítménye, szerintem. Az egy dolog, hogy az IKO-t nem rúgták ki az első héten, de eltelt két hónap, és nincs online hírszolgáltatás (miért fizetik a mi pénzünkből a 444.hu-s csajszit akkor??), az M1 pedig az M3 reinkarnációja, csak van rajta híradó. Bónusz pont, hogy a híradó új megjelenést kapott, de a többi arculati elem maradt a régi. Nekem ezekről nem egy független nemzeti főadó, hanem Németh Balázs és Bende Balázs jut eszembe, persze ez egyéni szocprobléma.Mégis mit vársz tőlük? Nem fogják megváltani a világot, hiszen ők csak ideiglenes vezetők. És ha jön egy új gárda aminek meg teljesen más a koncepciója? Maradjunk annyiban, hogy a pangás jelei mutatkoznak. Októberben sem várható változás, mert még a pályázatokat nem írták ki a posztokra, pedig erre a hónapra volt ígérve.
A jövő kapcsán sem vagyok túl bizakodó, elnézve a független komédia testület kinevezése körüli cirkuszt és Radnai (Semjén 2) belengetett közhangos bohóckodását.
,, Minden adást úgy csinálj meg, hogy lehet az lesz az utolsó.''