RADIOSITE Fórum

• Hálózat TV

#13172  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Hálózat TV végülis nem kár. Azt írták rola hogy ATV kis testvére.
Az induláshoz képest szerintem hatalmas mértékben csökkent a színvonala és minőségileg is gyenge lett.
Az ATV-hez én nem hasonlítanám, mert míg azon elég sok politikai műsor van, addig a Hálózat-on egyáltalán nincs, a Hírhálóban (a csatorna híradójának a neve) is minimális politika van.
Akkor nem tudom mire érteték. Lényeg hogy nem kár hogy kodolták.
 #13169  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Hálózat TV végülis nem kár. Azt írták rola hogy ATV kis testvére.
Az induláshoz képest szerintem hatalmas mértékben csökkent a színvonala és minőségileg is gyenge lett.
Az ATV-hez én nem hasonlítanám, mert míg azon elég sok politikai műsor van, addig a Hálózat-on egyáltalán nincs, a Hírhálóban (a csatorna híradójának a neve) is minimális politika van.
 #13165  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Tényleg kodolták ma?
A netboard fórumon azt írták hogy igen, ma dél körül kódolták a Hálózat TV-t az Amos-on. Ezzel 4-re csökkent a magyar nyelvű szabadon fogható műholdas csatornák száma.
Hálózat TV végülis nem kár. Azt írták rola hogy ATV kis testvére.
 #13162  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Tényleg kodolták ma?
A netboard fórumon azt írták hogy igen, ma dél körül kódolták a Hálózat TV-t az Amos-on. Ezzel 4-re csökkent a magyar nyelvű szabadon fogható műholdas csatornák száma.
 #13150  Szerző: Mauro

Tényleg kodolták ma?
 #10082  Szerző: Pasa

Mauro írta:Románok is kb 20 millioan vannak.
A románok 25 millióan vannak, mi meg csak 13 millióan (Közép-Európában). De persze nem ez a lényeg itt.
 #10008  Szerző: MrG

Mauro írta:
Szabi írta:
Mauro írta:De az adott ország álamporgára meg vehetik hozá a kártyát. Én ezt hallottam. És nincs havidíj. ORFnél pl így van.
Ez hamarosan itthon is így lesz.
Műholdon is?
MűholdoNö!
 #10004  Szerző: mg

Mauro írta:
MikySoft írta:
Na ja, de jóval igénytelenebbek, valljuk be.
Ja leszámítva erdélyi testvéreinket.
persze, minden erdélyi magyar napi kétszer fürdik, a románok meg heti egyszer gatyát cserélnek, oszt jólvan, ez már csak így megy, igen... okosak vagytok :)
 #10002  Szerző: mg

MikySoft írta:
Na ja, de jóval igénytelenebbek, valljuk be.
igen? nézzél má körül, itthon mi van :)
 #9998  Szerző: Mauro

Szabi írta:
Mauro írta:De az adott ország álamporgára meg vehetik hozá a kártyát. Én ezt hallottam. És nincs havidíj. ORFnél pl így van.
Ez hamarosan itthon is így lesz.
Műholdon is?