RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#100368  Szerző: krisz83

viktorio írta:
asr27 írta:Kíváncsiságból belehallgattam az Olivéres műsorba... Hát nekem nagyon nem jön be Olivér beszédstílusa szerintem nem rádióba való... :stare:
Inkább vettek volna fel valami volt Roxys műsorvezetőt...
Én is belehallgattam ma a Fluor Tomival készített telefonos interjúba....no comment...
Na igen.
Szerintem úgy vannak vele, hogy annak a kb. 6000-7000 hallagatónak pont jó lesz ez is.
Ha egyszer tényleg kapnak valami csoda folytán frekit Pesten (és fizetni is fogják, és meg is tarthatják), akkor ez viszont kevés lesz. Én Olivért bírtam a Cool-on, és anno a Viván is, de itt nekem sem az igazi.
 #100351  Szerző: viktorio

asr27 írta:Kíváncsiságból belehallgattam az Olivéres műsorba... Hát nekem nagyon nem jön be Olivér beszédstílusa szerintem nem rádióba való... :stare:
Én is belehallgattam ma a Fluor Tomival készített telefonos interjúba....no comment...
 #100156  Szerző: Ivoa

Risefan írta:szerintem teljesen jó. Kép
Nem tudom, ezt miért kellett betenni. A Rise mindig is benne szokott lenni a Top 5-ben, a Rádió 1-gyel, a Class FM-mel és a Neoval együtt.
 #100152  Szerző: szemilan

Kedves Risefan!

Mikor barátkozol meg a kepfeltoltés.hu és társaival?
Vagy legalább kicsinyítsd le a képet, vagy valami.

Köszi.
 #100141  Szerző: asr27

Kíváncsiságból belehallgattam az Olivéres műsorba... Hát nekem nagyon nem jön be Olivér beszédstílusa szerintem nem rádióba való... :stare:
 #99994  Szerző: viktorio

Risefan írta:nem. volt a viva tv-n és a Cool-on is müsorvezető fél évig. tehát tudom milyen. egyébként a balaton sound a legnyagobb reklám... föleg hogy az egész helyen a Rise szól kihangosítva. ja és a buli sem útólsó

Olviért ismerjük sok helyen vezetett műsort, de...
a Riset azért szeretik sokan mert tök normális rádió, normális
műsorvezetőkkel... nincsenek erőltetett poénok stb... maradjon meg minőségi rádiónak.
Olivérnek meg ott van a Face! :D :D :D
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 470