RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#100440  Szerző: Zoey

mimi írta:Már akkor röhögtem, amikor sokan nagy várakozással voltak, hogy mikor lesz új arculata az állami médiának. Lett, tessék, őselemek, nézzed :)))))
Én vártam, és várom is. Számomra nem is annyira a logók a döntőek (az m3D logójából lehetett ezekre is következtetni), hanem a tv-ben sugárzott id-elemek. Ezekre leszek kíváncsi.
Viszont amit kihagytam előző kommentemből, furcsa, hogy ennyiszer beígérték, csináltak neki nagy felhajtást, dátumokhoz kapcsolták az arculatváltást, mégsem lett belőle semmi, most meg semmi előjel nélkül, két nappal a bevezetés előtt bemutatják ezeket. Ok, biztos nem akartak harmadszorra (vagy ki tudja hanyadszorra) hülyét csinálni magukból, de ez akkor is kicsit gyors volt nekem. Azért vagy 2 héttel előtte bejelenthették volna (akkor már biztos megvolt a dátum), és plakátokon is hirdethették volna, úgy nagyobb kíváncsiság övezte volna a megújulást. Sokan így aznap fognak szembesülni vele, bekapcsolják az Olimpiát, aztán azt se tudják, hova lettek a közszolgálati csatornák. Logikus döntés volt egyébként ekkorra időzíteni, bár szerintem még jobb lett volna a foci EB előtt.
 #100439  Szerző: mimi

Már akkor röhögtem, amikor sokan nagy várakozással voltak, hogy mikor lesz új arculata az állami médiának. Lett, tessék, őselemek, nézzed :)))))
 #100438  Szerző: Zoey

Sok kérdés, mondandó merült fel bennem ezzel kapcsolatban.

- Ahogy említette más is, én sem értem, miért nem teljes a lista, hol van a többi MR, és hol az m3D?
- A rádiókban jó lenne, ha szintén változna az arculat, de erre én sem látok sok esélyt, itt szerintem a tv-k id-jeiről van szó, lényegében ez nem megújulás, hiszen a kínálat nem változik, ez inkább egy ráncfelvarrás, arculatfrissítés, vagy kinek hogy tetszik.
- Csak elhagyták a logókból is az "MR" részletet, és visszatértek a gyökerekhez... Ez nem tetszik.
- A logók annyira nem rosszak, elég egyszerűek - akárcsak a mostaniak -, a néhányat meg is értek, de azt már nem tudom hova tenni, hogy mi alapján lett a Duna World-ben több hullám, vagy hogy a rádióknál hogy jöttek ki ezek a logók. Már a Kossuthnál is elakadok (hogy egyáltalán mi ez a körben), de a Petőfi és Bartóknál még inkább, hiszen a Petőfinél három csík van, a Bartókná kettő, noha a Petőfi a "kettes", a Bartók a "hármas" csatorna. Meg egyiknél itt, másiknál ott a vonalak, ez sem egyértelmű számomra... Ugyanígy az MTI logóját sem értem, de lehet, idővel majd én is megvilágosodok... :)
- Kíváncsi vagyok, mennyibe került és mi szükség volt erre a sok brutális méretű, sajtótájékoztatón kiállított logóra, miért nem volt elég kivetíteni, vagy csinálni egy jó kis videót ezekből.
- Az viszont tetszik, hogy kihelyezték a logókat hazánk jellegzetes pontjaira, remélhetőleg a tv-s on-air arculatban is ezeket fogják mutaogatni, valami remek zenével

Úgy gondolom, tavaly a létszámleépítés nagyobb vitákat szült, mégis lecsillapodott az az ügy is, itt is szokatlanak lesznek az embereknek az új logók, de idővel megszokják, és remélhetőleg az id-elemek hamar elfeledtetik az előzőeket. Én szurkolok nekik,és kíváncsian várom az eredményt... ;)
 #100430  Szerző: donder

jeek írta:
djlacee írta:A MR-nek meg több rádiója ugyebár nincs.... Vagy?
Azok maradnak a régi logóval :hehe: Ahogy valószínűleg a rádiók on-air arculata sem fog az égadta világon semmit sem változni.
-, mert nincs rá pénz, és akarat.. :)
 #100429  Szerző: tomee87

djlacee írta:A MR-nek meg több rádiója ugyebár nincs.... Vagy?
Azok maradnak a régi logóval :hehe: Ahogy valószínűleg a rádiók on-air arculata sem fog az égadta világon semmit sem változni.
 #100427  Szerző: tomee

adminisztrator írta:
adminisztrator írta:Szarszarszarszarszar.
Mégis tetszik. :)
Ez is olyan dolog, amit sokáig nézve idővel megért az ember? :D
 #100426  Szerző: djlacee

A MR-nek meg több rádiója ugyebár nincs.... Vagy?
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 235