RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#100699  Szerző: pébégáz

LuciFerko írta:megy most is az 540 :shock:
Szerintem most már az lesz, hogy ha valami fontos sportesemény van, akkor 0:10-ig megy, ha meg nincs, akkor 21:05-ig.
 #100690  Szerző: moby67

LuciFerko írta:-.-
pont,pont,vesszőcske, készen van a fejecske..
Óvoda középcsoport.
:punch:
 #100688  Szerző: LuciFerko

megy most is az 540 :shock:
 #100592  Szerző: markfelt

www.mr1.hu

Hát ez igazán gyönyörű így. :lol:
Majdnem egy éve jelentették be az arculatváltást. Azóta nem bírtak összedobni pár korrekt honlapot?
 #100560  Szerző: mikrofonos

adminisztrator írta:2007-ben is pont ennyi fika érte a
megújuló MR logóit.
Ez pontosan így van, emlékszem az akkori hangokra és véleményekre, de aztán elcsendesültek a viták, mert - szerintem - megkedveltük ezeket a logókat, mert felismertük a jelentésüket.
A mostaniak viszont annyira minimálban vannak megfogalmazva, hogy nemigen tudnak hozzánk közel kerülni. Ez a "pont-pont-vesszőcske"-stílus tényleg valami logikai játékra emlékeztet.
Amugy nem tudom, hogy egy közszolgálati rádió adóinak logóihoz miért kell visszanyúlni az őselemekhez, a legtöbbünk nem ilyesfajta emelkedettséggel hallgat rádiót, és főleg nem ezt várja el a patinás intézménytől.
Azt pedig végképp nem értem, hogy a Petőfi logójában miért 3 keresztbe-vonal van? (de tudnék még mást is kérdezni)
Ismerve a helyzetet, akármilyenek is ezek a logók 2-3 évig biztos ezt kell néznünk.
 #100546  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:-.-
:lol: :lol: pont ez
 #100542  Szerző: markfelt

2007-ben is pont ennyi fika érte a
megújuló MR logóit.
 #100541  Szerző: mimi

djlacee írta:Állítások szerint a Kossuth Rádió logójában a vonal Morze kóddal egy K betű
Az oszt igen, kifejező. Meg a morze, mint őselem. Röhej ez, nagy.
 #100540  Szerző: DRoland

djlacee írta:Állítások szerint a Kossuth Rádió logójában a vonal Morze kóddal egy K betű
Tényleg! Először nem is esett le, inkább az Opel embléma :D
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 167