Én is pont akartam írni, maci van a mogyoródi erdőben valahol. A logót nem láttam, most kezdtem el nézni csak. De jobb oldalon jobb helyen van a logó, a baloldalon túlságosan a kép szélén van (T-Sat)

Nickman írta:Az M1 logóját beljebb tették, de (legalábbis nálam) nem eléggé.Nálam már "csak" épp hogy a széle lóg ki...
moby67 írta:A logó után hiányzik a jól megszokott HD felirat,vagy már alapból minden HD?Ezentúl csak a műsorszám elején lesz tájékoztatás, ha HD a műsor, illetve a műsorújságokban. HD logó nem lesz, ami az SD csatornán jó, viszont legalább a HD-re lehetne tenni valami jelzést, ha valóban HD a közvetítés.
djlacee írta:M1-et meg lassan át lehetne írni MSPORT-ra, mert már szinte csak az van rajta, ajánlókban isNagyobb sporteseményeknél ez mindig így szokott lenni, de ha megnézed más országok közszolgálati csatornáinál is ugyanez a helyzet, pl. az ORF1-en is borul a megszokott műsorrend, ott se lesz sorozat és film a következő hetekben, szinte egész nap csak olimpia fog menni.
mlaszlo írta:Mipi írta:Tudtok valamit a m3d netes sugárzásáról? Mert most csak sima HD -ba megy neten.Itt elérheted az m3D netes stream-jét:
http://premier.mtv.hu/Rovatok/m3D.aspx