RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#10080  Szerző: Obladioblada

Szabi írta:
Obladioblada írta:
Szabi írta: Vannak más lehetőségeik is. Idén csomó frekit pályáztatnak, ezzel pl olcsóbban kijönnének (Pesten 92.1 és 92.9).
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy van az az ortt, ami egy pályáztatás esetén az advertumnak a korábbi "jó kapcsolat" miatt bármilyen frekit is odaad? Nem tudom elképzelni.
Szép nagy család és haveri kör ez az Advertum. Nem feltétlenül kell tudni az ORTT-nek, hogy kik állnak a dolog mögött, kerestetnek, pályáznak, nyernek, utána majd szépen az Advertum médiabirodalom részévé válnak...
Mondjuk ebben igazad van.
 #10079  Szerző: MrG

Obladioblada írta:
Szabi írta: Vannak más lehetőségeik is. Idén csomó frekit pályáztatnak, ezzel pl olcsóbban kijönnének (Pesten 92.1 és 92.9).
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy van az az ortt, ami egy pályáztatás esetén az advertumnak a korábbi "jó kapcsolat" miatt bármilyen frekit is odaad? Nem tudom elképzelni.
Szép nagy család és haveri kör ez az Advertum. Nem feltétlenül kell tudni az ORTT-nek, hogy kik állnak a dolog mögött, kerestetnek, pályáznak, nyernek, utána majd szépen az Advertum médiabirodalom részévé válnak...
 #10078  Szerző: MrG

mg írta:egyrészt hiszek benne, másrészt azért imádkozok is, hogy nincs az a pénz, amiért a pluszt vagy a 88at megkaparintanák :)
87,9-et is jó volna bukniuk :) :)
Azért azt se felejtsük el, hogy a moratórium ellenére szépen kerestették a frekiket tavaly is.
Azt mondják Fehérváron állítólag 4 új frekvencia lesz...

Ezek egy része Mária, ez biztos, egy része meg szerintem Roxy, ha van az ukránoknak pénze.
A többi marad helyi érdekeltségeknek meg az Advertumnak...
 #10077  Szerző: Obladioblada

#10076  Szerző: mg

egyrészt hiszek benne, másrészt azért imádkozok is, hogy nincs az a pénz, amiért a pluszt vagy a 88at megkaparintanák :)
87,9-et is jó volna bukniuk :) :)
 #10075  Szerző: MrG

operator írta:
Szabi írta:Sanszos, hogy szépen lassan bekebelezik a Rádió1-et. Szerintetek a Rádió1 Kft. is erre a sorsra jut? (Budapest 103.9 és Veszprém 94.6)
Ha további rádiókat szeretnének megvenni akkor benne van a pakliban. Ezek előtt nincs akadály Veres, és a többi komcsi miatt. igaz hogy ez nem tartozik ide de nemhiába jöttek ki a szarból... amikor az adó megszüntetését szerette volna az ORTT, mert nekik 100-milliós tartozásuk volt.
Vannak más lehetőségeik is. Idén csomó frekit pályáztatnak, ezzel pl olcsóbban kijönnének (Pesten 92.1 és 92.9).
Vagy ott van a Sztár FM, 102.1, illetve Miskolc 103.0 ha esetleg végleg megfosztanák szegényeket a 3 jelenlegi GoldFM frekitől (Debrecenben 104.6-ot pályáztatják, nyíregyen nemtom).

Csak sajnálnám, ha az egyik legjobban felépített rádiót (R1) emésztenék fel.
 #10074  Szerző: Obladioblada

operator írta: Nagyon f-sza :x Eddig a megszűnéséről beszéltünk mostmár arról hogy lassan országossá válik.

Ácsi. Válasszuk külön a kettőt. Lesz sok rádiójuk, jó nekik. De a mostani három az teljesen más történet.
 #10073  Szerző: mg

Szabi írta:"alkotnak" valami GoldFM színvonalút sportközvetítésekkel
pont hogy értékesíteni akarják a közvetítési jogokat
 #10072  Szerző: operator

VidámSrác írta:
operator írta:"Január 15-éig további rádiók megvásárlása is sor kerül, a Kormányhatározat által előírt kötelezettségeink valamint a magyar labdarúgással megkötött megállapodásaink maradéktalan teljesítése érdekében" - tette hozzá Klausmann.

Ezt az advertum honlapjáról idéztem, ez a rádió 1-re vagy más rádióadókra vonatkozik?
hát igen, senki sincs biztonságban :lol: :lol:

Nagyon f-sza :x Eddig a megszűnéséről beszéltünk mostmár arról hogy lassan országossá válik.
 #10071  Szerző: mg

Obladioblada írta:Ezért:

Ha regisztrálsz, az azt jelenti, hogy automatikusan elfogadod az alábbi Felhasználási Feltételeket:

8. a trágár szavakat nem moderáljuk addig, amíg mást nem sért - "A stílus maga az ember!"

Engem sért, ha valaki leírja, hogy ...meg magyarország (kis betűvel), még akkor is ha igaza van. De biztos csak kötekszem. :lol:
szíves elnézésedet kérem, a hely szép, a népművészetet és a népzenét imádom, a kajákat-piákat úgyszintén, a csajok is nagyon rendben vannak, csak a többi szar úgy általában :)
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 222