mimi írta:Engem a kereskedelmi tévék hidegen hagynak, meg úgy nagyjából az MTVA is
Miért formálsz erről véleményt, ha téged ez hidegen hagy?
mimi írta:A logók gázak, ötlettelenek, arányaikban is rosszak, gagyik. Az MR4-MR7 logók, vagy talán az MTV premier oldalon egyes elemek külön szépen mutatják, hogy az egész erőlködés.
Ez megint egyéni vélemény, ilyenkor illik odatenni, hogy "szerintem". Nem egy csúcs ez a dizájn, de még mindig jobb, mint a piacvezető kereskedelmi csatornák logói.
mimi írta:A műsorok, hát, ízlés kérdése, politika topicban is oldalakat lehetne teleírni, kétségkívül vannak előremutató dolgok, ekkora költségvetésből már lehetnek is.
Ez valóban ízlés kérdése, de a politikát nem kéne megint idekeverni (na meg ugye nem topic, hanem topik, de ez már tényleg apróság).
A híradókon kívül (ami sajnos valóban egyoldalú politikailag, de ez így volt a maszop alatt is) mi még a politika? A közszolgálati műsorokban egyáltalán nem túlsúlyos a politikai mondanivaló. A régi filmeknél és műsoroknál meg aztán pláne. A költségvetésről meg annyit, hogy a két nagy médiamulti sokkal többet költhetne igényes dolgokra, mint a közmédia, mégsem teszi, miközben bámulhatjuk a reklám hegyeket. Na ez az igazi gáz!
Én továbbra is állítom, a közszolgálati adók nézhetőbbek, mint a kereskedelmiek.
Szerintem...