RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#100815  Szerző: markfelt

fofla írta:Erre vonatkozólag nem láttam semmit. Tudomásom szerint ez nem változott. Pont ez a bajom, hogy más módon oldottam volna meg én is a reklámelválasztást.
Valóban, reklámzáró és reklámnyitó a hatályos tv.-ek szerint kell. A köztévé jelenleg törvényt sért így.
 #100814  Szerző: fofla

Erre vonatkozólag nem láttam semmit. Tudomásom szerint ez nem változott. Pont ez a bajom, hogy más módon oldottam volna meg én is a reklámelválasztást.
 #100813  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:Lehet, hogy az új médiatörvény már erre vonatkozóan is tett engedményeket és ezért nincsen levezető.
VÉGRE
 #100811  Szerző: mlaszlo

fofla írta:Úgy tudom, hogy a reklámtörvény továbbra is kimondja, hogy a reklámot jól érzékelhetően kell elválasztani, vagyis az elején és a végén is ki kell írni, hogy reklám. Az M1-en rendszeresen van reklámfelvezető, de levezetés nincs csak egy karika és pálcika a mezőn. Ezért más simán kapna nem kicsi büntit.
Lehet, hogy az új médiatörvény már erre vonatkozóan is tett engedményeket és ezért nincsen levezető. Nem hinném, hogy pont az MTV ne figyelne ilyenekre.
 #100810  Szerző: fofla

Úgy tudom, hogy a reklámtörvény továbbra is kimondja, hogy a reklámot jól érzékelhetően kell elválasztani, vagyis az elején és a végén is ki kell írni, hogy reklám. Az M1-en rendszeresen van reklámfelvezető, de levezetés nincs csak egy karika és pálcika a mezőn. Ezért más simán kapna nem kicsi büntit.
 #100794  Szerző: Glenn

Csongii írta:Ha már ennyire javítgatod akkor téma, mert ugye Magyarok vagyunk mégis csak.
Akkor szerinted nem is televízió, hanem távolbalátó? Angol szavak is meghonosodnak, de magyar átírásban: telefon (telephone), busz (bus), rádió (radio), topik (topic)...
Csongii írta:Azt meg nem értem téged miért zavar, hogy van akinek nem jön be ez a SZERINTEM kissé gagyi logó és szignál rendszer amit "kitaláltak".
Az nem zavar, ha az új arculat valakinek nem tetszik, mivel ez magánügy, csak ne jelentse ki, hogy nem jó. Másnak lehet, hogy épp így tetszik.
Csongii írta:A néhány hozzászólásod alapján számomra teljesen úgy jön le, mintha a te véleményed lenne a mérvadó.
Egy fórum mindig véleményekről szól, és senkié sem mérvadó, így az enyém sem az.
Csongii írta:Nyugodtan oda írhatod te is , hogy "SZERINTEM".
Nyugodtan elolvashatod kicsit figyelmesebben, amit írtam. A végét is...
Csongii írta:Persze, ha az MTVA-nál dolgozol, akkor nincs több kérdésem.
Akkor kérdezz nyugodtan. 1983-ban dolgoztam a Szabadság téren, de akkor is csak TMK-s voltam.
 #100792  Szerző: Csongii

Pasa írta: Na meg ugye nem topic, hanem topik, de ez már tényleg apróság az egyéb butaságok mellett....
Ha már ennyire javítgatod akkor téma, mert ugye Magyarok vagyunk mégis csak.
Azt meg nem értem téged miért zavar, hogy van akinek nem jön be ez a SZERINTEM kissé gagyi logó és szignál rendszer amit "kitaláltak". A néhány hozzászólásod alapján számomra teljesen úgy jön le, mintha a te véleményed lenne a mérvadó. Nyugodtan oda írhatod te is , hogy "SZERINTEM". Persze, ha az MTVA-nál dolgozol, akkor nincs több kérdésem.
 #100791  Szerző: Gabeedj

Jók ezek az új logók ,de a reklámnál,hogy embereket mutogatnak nekem az annyira nem jön be,de összességében nem rossz.Bár a színeket másképpen kellett volna elosztani .A mai Forma 1 es közvetítés sem volt rossz,bár a motorok hangja elég jól behallatszott és kicsit zavaró volt.Talán jövőre kiküszöbölik .Mondjuk az örök Vettel favorizálás nem annyira jön be a kommentátorok részéről .Olimpiai közvetítésekkel eddig minden rendben van.Összességében nem érzem rossz televíziónak a MTV-t,bár a Duna tv-ét külön kellett volna kezelni ,mert ott nagy változások nincsenek.
 #100786  Szerző: Glenn

mimi írta:Engem a kereskedelmi tévék hidegen hagynak, meg úgy nagyjából az MTVA is
Miért formálsz erről véleményt, ha téged ez hidegen hagy?
mimi írta:A logók gázak, ötlettelenek, arányaikban is rosszak, gagyik. Az MR4-MR7 logók, vagy talán az MTV premier oldalon egyes elemek külön szépen mutatják, hogy az egész erőlködés.
Ez megint egyéni vélemény, ilyenkor illik odatenni, hogy "szerintem". Nem egy csúcs ez a dizájn, de még mindig jobb, mint a piacvezető kereskedelmi csatornák logói.
mimi írta:A műsorok, hát, ízlés kérdése, politika topicban is oldalakat lehetne teleírni, kétségkívül vannak előremutató dolgok, ekkora költségvetésből már lehetnek is.
Ez valóban ízlés kérdése, de a politikát nem kéne megint idekeverni (na meg ugye nem topic, hanem topik, de ez már tényleg apróság).
A híradókon kívül (ami sajnos valóban egyoldalú politikailag, de ez így volt a maszop alatt is) mi még a politika? A közszolgálati műsorokban egyáltalán nem túlsúlyos a politikai mondanivaló. A régi filmeknél és műsoroknál meg aztán pláne. A költségvetésről meg annyit, hogy a két nagy médiamulti sokkal többet költhetne igényes dolgokra, mint a közmédia, mégsem teszi, miközben bámulhatjuk a reklám hegyeket. Na ez az igazi gáz!
Én továbbra is állítom, a közszolgálati adók nézhetőbbek, mint a kereskedelmiek.
Szerintem...
 #100778  Szerző: asimov

M2 elo (nagyjabol): "Az orszagban tombolo viharok nem tettek jot a kozvetito vonalnak" :)

Megszakadt az elo kozvetites, a Romania-Egyesult Kiralysag (Nagy Britannia) vizilabda merkozes kozben. (a romanok csunyan alazzak az britteket)
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 235