RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#101214  Szerző: Milán

Ivoa írta:A Médiatanács honlapjára felkerültek az újonnan megkötött szerződések: "107,5 R1, 91,1 R1, 94,3 R1, 90,2 R1, 90,4 R1" néven.

Azt valaki meg tudja írni, hogy ez (http://213.16.105.130:8000/alisca.mp3) melyik adó műsora? A hírekből abszolút nem derül ki, ugyanúgy vannak bajai és szekszárdi vonatkozásúak is. A reklám előtt pedig nem mondanak frekvenciaszámot.
Szekszárd.
 #101213  Szerző: Ivoa

A Médiatanács honlapjára felkerültek az újonnan megkötött szerződések: "107,5 R1, 91,1 R1, 94,3 R1, 90,2 R1, 90,4 R1" néven.

Azt valaki meg tudja írni, hogy ez (http://213.16.105.130:8000/alisca.mp3) melyik adó műsora? A hírekből abszolút nem derül ki, ugyanúgy vannak bajai és szekszárdi vonatkozásúak is. A reklám előtt pedig nem mondanak frekvenciaszámot.
 #101066  Szerző: Risefan

Ivoa írta:A velemenyed tiszteletben tartasa mellett leirom, hogy ha ugyanezt (marmint orulsz a R1 lékjének) a Rise FMről írtad volna, Risefan kolléga már a fejed követelné :P Az meg tény, hogy még Bp. nélkül is elhúzza a R1 - egész jól - míg a Klubnál csoda, hogy futja a villanyszámlára. XD A hallgatottsagi adatok pedig sok helyen egyszeruen nem tamasztjak ala, hogy mindenutt verik a helyi adok.
:troll:
 #101049  Szerző: Ivoa

A velemenyed tiszteletben tartasa mellett leirom, hogy ha ugyanezt (marmint orulsz a R1 lékjének) a Rise FMről írtad volna, Risefan kolléga már a fejed követelné :P Az meg tény, hogy még Bp. nélkül is elhúzza a R1 - egész jól - míg a Klubnál csoda, hogy futja a villanyszámlára. XD A hallgatottsagi adatok pedig sok helyen egyszeruen nem tamasztjak ala, hogy mindenutt verik a helyi adok.
 #101041  Szerző: lambda

Ivoa írta:El tudna tartani hármat is. Pl. Győrben is megfér a Kék Duna, az Oxygen és a R1. Békéscsabán is sokáig volt három. Tatabányán is menni fog a Klub helyére a R1. Azt viszont nem állítom, hogy három teljesen helyi adó megférne. De hálózatban szerintem menne.
Ezen állításodat itt a környéken sajnos semmi nem támasztja alá, fél életemet ezen a vidéken éltem/élem, a piaci viszonyok miatt 3 kereskedemi rádió itt szerintem nem életképes ...
Ivoa írta:Kijött az ajkai és debreceni pályázat eredménytelenségét igazoló irat.

(Nem tudom, hogy Ajkára miért nem lehetett volna őket kihozni nyertesnek. A Klub pályázatát simán lehetett volna érvényteleníteni már csak azzal az indokkal is, hogy ideiglenes hálózatba kapcsolódási kérelmet adtak be. Eggyel kevesebb pályáztatással lenne baj.)
Látod, ez az Ajkaiakat, Debrecenieket mennyire érdekli ... :D Egyébként hál' istennek ez még a diktatúra közeli Világban sem így megy, hogy zárjuk ki és kész! Különben is az ajkai frekivel mire mennének? Lenne mégy egy adó a hálózatban ami csak viszi a pénzt! Debrecenben pedig csakúgy mint Egerben maszívan és jó nagy lemaradással kullognak szerencsére a vezető helyi rádiók nyomában! Tartom az álláspontom továbbra is, ha van jól összerakott megyeszékhelyi adó, mást nem is tehetnek! :D
Az pedig már csak egy halk megjegyzés: szerintem a pesti frekvenciapályázatokat sem véletlenül húzzák már jó ideje, úgy tűnik nem akarnak nekik juttatni, vagy ha igen jó nagy kihagyás után! Ennek spec. örülök :D
"A hajó már léket kapott, es lassan szivárog befelé a víz is" ...
 #100917  Szerző: Ivoa

Kijött az ajkai és debreceni pályázat eredménytelenségét igazoló irat.

(Nem tudom, hogy Ajkára miért nem lehetett volna őket kihozni nyertesnek. A Klub pályázatát simán lehetett volna érvényteleníteni már csak azzal az indokkal is, hogy ideiglenes hálózatba kapcsolódási kérelmet adtak be. Eggyel kevesebb pályáztatással lenne baj.)
 #100824  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
Ivoa írta:
djlacee írta:Melyiken?
Alisca. Eddig nem volt.
Elvileg megnyerték a frekvenciákat, gondolom új szerződés mellé dukált pár új vállalás és ilyesmit tettek be. :)
Megeshet. Mondjuk ma füleltem, és nem voltak külön bajai és szekszárdi hírek, egyben ment mindegyik. Viszont nem volt "Alisca Rádió 1" vagy "91,1 Rádió 1" bemondás sem.

Már azt hittem, hogy gyakorolnak a Gazdasági Rádió esetleges átvétele utáni időszakra. :troll: :troll: :troll:
 #100820  Szerző: Csongii

Ivoa írta:
Alisca. Eddig nem volt.
Elvileg megnyerték a frekvenciákat, gondolom új szerződés mellé dukált pár új vállalás és ilyesmit tettek be. :)
 #100812  Szerző: Ivoa

Alisca. Eddig nem volt.
 #100805  Szerző: djlacee

Melyiken?
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 482