RADIOSITE Fórum

• Abszolút Rádió - Göd - 97.3 MHz

#11462  Szerző: live

Ezzel a rádióval mi van? Rise, vagy maradt "semmilyen" adó?
 #11277  Szerző: bsector

Egyetértek az előttem szólókkal. Nekem is gyengébbnek tűnik. Szerintem nem lesz Rise. Semmi értelme nem lenne.
 #10169  Szerző: MrG

Pasa írta:Fél óránként MTI hírek, utána az "Abszolút Hi-tech" című régi műsor részletei, és mindenféle zenék. Ez ment éjszaka. Ja és a jelenlegi szlogen: Abszolút Rádió 35 év abszolút slágereivel. Vajon mi lesz ebből?
Ez csak a "régi" Abszolút, ami még a Dunakanyarra koncentrált.
Nekem felére csökkent Budapest belvárosában a térerő, szerintem vagy visszavették az engedélyezett teljesítményre az adót, vagy észak felé forgattak az antennán (ha utóbbi a helyzet, akkor innentől kezdve ki lehet találni mi lesz a válasz Pasa kérdésére).
 #10168  Szerző: Pasa

Fél óránként MTI hírek, utána az "Abszolút Hi-tech" című régi műsor részletei, és mindenféle zenék. Ez ment éjszaka. Ja és a jelenlegi szlogen: Abszolút Rádió 35 év abszolút slágereivel. Vajon mi lesz ebből?
 #10133  Szerző: MrG

Amikor indult az Abszolút (Hiphoposítás előtt), akkor is ilyen volt és szerintem ezekkel a szignálokkal.
Remélem nem marad ilyen.
 #10125  Szerző: live

Én most hallgattam bele, egy Sláger, Juventus klón ment. Abszolút rádió - minden a zene szlogennel...
 #10098  Szerző: Zsolt

Szabi írta:
Zsolt írta:Jelenleg néma csend uralkodik a 97,3-on. :(
Érdekes dolgok mennek ott. Tegnapelőtt még hiphop ment rendesen, ha jól emlékszem. :cry:
Na ezt a rádiót sajnálom...
Pár órája is odakapcsoltam, akkor épp "fekete zenék" szóltak. Egyébként a Pont FM-et hallgatom, ott is érdekes dolgok mennek; például fél hétkor lement egy reklámblokk. :) Rá lehet fogni, hogy az ismétlésen rajtamaradt, de az utána következő hírblokkot már levágták és friss hírek mentek. Érdekes, csak OFF.
 #10097  Szerző: MrG

Zsolt írta:Jelenleg néma csend uralkodik a 97,3-on. :(
Érdekes dolgok mennek ott. Tegnapelőtt még hiphop ment rendesen, ha jól emlékszem. :cry:
Na ezt a rádiót sajnálom...
 #10096  Szerző: Zsolt

Jelenleg néma csend uralkodik a 97,3-on. :(
 #10088  Szerző: Pasa

Az én tippem továbbra is Rise mindkét frekin. :(
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22