RADIOSITE Fórum

• Class FM

#100960  Szerző: FLaci81

Nem újkeletű dolog, de aki az autójában nincs megáldva érzékenyebb vevővel és jó antennával, annál Győr és Budapest között néhol eléggé sistereghet...
Régebben volt egy nevenincs ha jól tudom német rádió az autómban, mindent tudott, még felvenni is (sd kártyára meg pendrive-ra), de a tunerja szutyok volt... Amióta tisztességes márkájú készülékre váltottam azóta a fentebb említett két település között sokkal jobb a helyzet (de nem kiváló), mondhatni ég és föld...

Épp nézem a Class FM lefedettségi térképét háát... Győr-BP között ha lehet hinni a térképnek akkor elég siralmas...
Mellesleg adhatnának egy kis kakaót a győri 101.4-re és hátha megszűnne ez a gond...
Mondjuk engem hidegen hagy, ha akarom tudom hallgatni...
 #100957  Szerző: LuciFerko

Székesfehérvár és polgárdi közt jön monoban kis zajjal a 98.4 kocsiban.
 #100918  Szerző: Nightman

Eskü nem bántom őket,de Karolina mikrofon presete hetek óta olyan torz,mint mikor rég,a tekerős rádiok korában melléhangoltam.. A többieké rendben,már ha lehet annak nevezni,hogy toljuk oda neki a mélyet,azt' jóvan' ..
 #100915  Szerző: FLaci81

Ma olyan háromnegyed kettő magasságában elég érdekes hangja volt a 103.3-nak, torzított össze-vissza, RDS se volt, néha csak mono-ban jött... amíg sz.r volt addig a 100.5-öt hallgattam autóból (a budai részen) ami a távolság miatt hol jött hol nem... de az előzőekre visszatérve viszonylag hamar megoldódott, vagy megoldották a problémát.
 #100850  Szerző: mimi

Remélem, odaraknak egy 150 kilowattos adót és az egész városban nem lehet majd mást hallgatni. :troll:
 #100848  Szerző: csokie

radiogyuri5600 írta:Békéscsabán?
Igen gyurikám, de ha elindul majd, akkor húzz a fejedre egy sapkát, nehogy kihulljon a hajad. :)
 #100843  Szerző: Gyurii

"Class FM - A rádió... Békéscsaba (60kW) hamarosan.." :troll:
 #100836  Szerző: szabogabor10

Roger írta:Kövezzetek meg, de meglepődtem délelőtt 11:15-kor: http://www.youtube.com/watch?v=CLXt3yh2g0s ez ment. Mióta játszanak ilyen zenéket is a Class DJ-n kívül..."?"
Múltkor hallottam én az Alex Kenji-Nadja Ali féle Pressure-t is. Örültem neki. :)
  • 1
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 510