RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#101366  Szerző: molnarb

Én csak azt a műsorvezetőt sajnálom előre aki majd 6 és 10 között lesz először. Ha marad az sms és a telefonszám, azt nem teszi a kirakatba, amit kap.
 #101365  Szerző: Szelerailway

Nocsak,lépett a tulaj.Új hírszerkesztő mondja a 6 órás híreket.Dávid Anna.Érdekes zenék is szólnak a megszokottak mellett.
 #101364  Szerző: molnarb

Hmmm.... Lehet régen hallgattam Neo-t, de mintha más szerkesztene zenét:
Király Linda - Szerelem utolsó vérig
Egy számomra ismeretlen 60-as 70-es évekbeli country jellegű zene
Anima Sound System - Vigyél el
Karmix - Sabhyata

Elég széles merítés... Koncepciót nem fedeztem fel... Azt se gondolnám hogy ez random, mert ebből 1-2 tuti hogy alapból nem lehetett rotációban. Olyat meg miért töltenének gépbe, ha alapból elő se fordulhatna.

Megy a Sziget hétvége promó és 6kor Dávid Anna mondott híreket, nem túl meggyőző, sőt... Hosszú volt és unalmas... 6 perc!! A híreket nem árt szerkeszteni is, nemcsak felolvasni a netről. Bumeráng nem indult 6kor.
 #101363  Szerző: Gabeedj

Tegnap előtt én is írtam,hogy elvileg pénteken lesz bejelentés.Most már csütörtöki sajtótájékoztató és augusztus 20 a nagy változás napja.Plusz ígért "Medve" egy hír tv.és interjút ,de azt sem teljesítette .Ki tud ezen kiigazodni.Nem tudom milyen lesz a nagy változás,de annyit mégis,ha most nem lesz mélyreható az átalakítás ,akkor bárhol folytatják,nem lesz életképes a rádió.Először a hitelességet kellene vissza lapátolni és jöhet az építkező munka!
 #101361  Szerző: djmarco

adminisztrator írta:
djmarco írta:Csak most jutott az eszembe. Hogy lehet ''a nagy bejelentést'' agusztus 20-ra tenni. Mindenki az ünnepre figyel és senki se rájuk. Max akkor van értelme ha a lánchid rádiot sugároznák, ugyanis annak akkor van a szülinapja. Mondjuk az elég érdekes lenne ámbár politikai hátszele lenne.

A következő kérdésem lehet hogy sérti a szabályzatot de remélem nem. Ennek a neo-s ürgének vannak valamelyik politikai oldalról kapcsolatai?
Pénteken lesz a "nagy bejelentés", a Blikk infói szerint.
Az origo medvecky féle cikkében az áll hogy mivel nagyon sok a munka ezért a kérdésekre a csütörtöki sajtótájékoztató válaszol.
 #101359  Szerző: Gyurii

adminisztrator írta:
djmarco írta:Csak most jutott az eszembe. Hogy lehet ''a nagy bejelentést'' agusztus 20-ra tenni. Mindenki az ünnepre figyel és senki se rájuk. Max akkor van értelme ha a lánchid rádiot sugároznák, ugyanis annak akkor van a szülinapja. Mondjuk az elég érdekes lenne ámbár politikai hátszele lenne.

A következő kérdésem lehet hogy sérti a szabályzatot de remélem nem. Ennek a neo-s ürgének vannak valamelyik politikai oldalról kapcsolatai?
Tehát péntekig ez a szerencsétlenkedés lesz, aztán pedig bejelentik, hogy kifizetve, és hétfőtől minden változatlan? :troll:
 #101358  Szerző: markfelt

#101357  Szerző: Ivoa

Biztos, hogy jobbról nincs, máskülönben nem állt volna fel a team.
 #101356  Szerző: djmarco

Csak most jutott az eszembe. Hogy lehet ''a nagy bejelentést'' agusztus 20-ra tenni. Mindenki az ünnepre figyel és senki se rájuk. Max akkor van értelme ha a lánchid rádiot sugároznák, ugyanis annak akkor van a szülinapja. Mondjuk az elég érdekes lenne ámbár politikai hátszele lenne.

#101344  Szerző: Nightman

Tudom nem reprezentatív,de ma jártamban,keltemben ahol eddig Neo szólt,(3hely) ott most 2-n Petőfi,3.-on Class..
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 584