Zoey írta:Hát ez csúcs... egész nap ugyanaz a hírblokk. 6 perc egy hírblokkra, amelyben közel egy perc az időjárás, nem sok kicsit?
A lányt én már nem is jellemezném, mindent leírtatok róla előttem. Biztos a nagyfőnök rokona, tessék, itt volt a lehetőség. De egy országos kerrádióban elkezdeni a karriert, nem túlzás egy kicsit?! Bár mondjuk ezt Gellért Gáborra is leírtuk anno... Jön amúgy a többi hozzátartozó is?
Ez kész parádé! Szerintem az adáskimaradás alatt és a műsor nélküli újraindítás óta az eddigi hallgatók már rég elhangoltak a Neóról. Kíváncsi vagyok, 20-án még egyáltalán hány embert fog érdekelni a nagy változás...
A hírblokkról mindent elmondtam, a lányról is a többiekkel együtt. Én perpill csak a híreket hallgatom, mert érdekel mit sikerül összehozni a stáb nélkül. Mert abban ugyan van igazság, hogy mindenki pótolható, de nem így, nem ezzel a mentalitással, és nem ilyen módszerrel.
Az 1 perces időjárás amúgy a met.hu-ról van felolvasva, onnantól kezdve, hogy napi jelentés/várható időjárás+távolabbi kilátások

Az meg, hogy az útinform (ami még az időjárásnál is frissebbnek kell legyen, hisz percről-percre változik) is egész nap ugyanaz.
Nos, lehet, hogy az exsláger-exneo stábnál van jobb stáb aki rádiót tud csinálni, de az is biztos, hogy nem ez a stáb lesz az aki megteszi majd ezt.
Én még mindig azt mondom szóljon csak üresen az a Neohírek Gumi a jelenlegi helyzetben - úgyis az egyik legjobb alázene amit mostanság hallottam, a kislány hangja meg csak elrontja.