Előre biztosan nem kap pénzt a hirdetőktől, de ha így folytatja, akkor utólag sem. Akinek ugyanis futott kampánya, majd beleesett a két napos légüres térbe, amikor zenén kívül szinte alig adtak valamit, az reklamálhat, hogy nem volt szerződésszerű a teljesítés. (Ennél kisebb bakiknál is verik a hirdetők/az ügynökségek az asztalt). + Akik megfizették a reggeli bumerángos megjelenés felárát, azok sem azért fizettek, hogy valami gyakornoklány által felolvasott hírek környékén megjelenjenek.
Nekem a tippem az, hogy leadják azokat a hirdetéseket, amelyeknek szerződés alapján még futniuk kellene, aztán így hátha kifizet nekik valamennyi pénzt a médiaügynökség. Utóbbiak helyében én egy fillért sem fizetnék.
A helyzetet egyébként bonyolítja, hogy nem direktbe velük kötik az ügynökségek a szerződést, hanem az Integrált Médiával. Az engem is érdekelne, hogy az Integrált még működik-e és hogyan működik, illetve, hogy a korábban kifutott hirdetésekből befolyó pénzt utalja-e tovább ennek a géniusznak?