RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#104708  Szerző: tomee87

A Pr telecom Észak-Magyarországi szolgáltatási területein, analóg kábelen a Hálózat TV helyén már az RTL II megy.
Digitálison még nincs változás, ott a Hálózat TV is megy rendesen. A többi szolgáltatási területről még nincs infom.

Szerk.: A Hálózat TV sem szűnt meg, új csatornaként a C29-en el van osztva analógon.
 #104205  Szerző: Glenn

Sajnos tartok tőle, hogy lesz RTL II., és ez díjemeléssel jár majd. Nekem személy szerint nem hiányzik ez a csatorna, meg a szuper sem, sőt az RTL is jó kapcsolójel nélkül, ahogy most van, mivel nem nagyon nézem...
 #101606  Szerző: markfelt

jeek írta:Nagyon megtervezett marketing szaga van az egésznek :)
Tulajdonképpen simán igazad lehet. Jobban belegondolva, a Nature és Travel és 2 napos késéssel váltak elérhetővé a Digin, ráadásul nem a kikerülő csatornák helyén, hanem mellettük. Úgy, hogy a T&L és az ID megszakítás nélkül, folyamatosan foghatóak azóta is.
 #101551  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta: Majd azért mekkora hiszti lesz, ha a SuperTV2 és RTL2 miatt 300 forintos áremelés lesz az alapcsomagban!
Meglátjuk, szerintem nem volt véletlen az év elején a három RTL-es és a két TV2-es csatorna bekerülése, lehet már van valami megállapodás is a háttérben.
 #101539  Szerző: markfelt

jeek írta:Nagyon megtervezett marketing szaga van az egésznek :)
Sztem nem, ez népakarat, vaze. :)
Egyébként én nem raktam volna vissza őket. Ha valaki kiveszi a PAX TV-t, azért is kisnyugdíjasok egész hada fog hisztizni.

Majd azért mekkora hiszti lesz, ha a SuperTV2 és RTL2 miatt 300 forintos áremelés lesz az alapcsomagban!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 129