RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#101587  Szerző: egon2

Hétfőtől ezek szerint,új műsorvezetők lesznek?Az új Ász cikke szerint a Bumeráng műsort neves művészek műsora fogja váltani Hétfőtől.Zeneileg kezd más irányt váltani a rádió.-Élőben mondják ismét a híreket,8órakor 15 perces hírblokk volt.Szerintetek,hány hírszerkezestó van most a Neonál?
 #101586  Szerző: noartist

Gabeedj írta:Kemény cikk volt Medveckytől ,de akár milyen is ez az ember ,abban igaza van,hogy itt a váltás ideje .Ez ami eddig volt én nem tartom színvonalnak ,hiszen a Sláger rádió profilját akarták tovább vinni más cég köntösében!Számomra nem ez a profi rádiózás,hogy agyon reklámozott Lali királyokat hallgassak vasárnaponként és erőltetett reggeli humorokat ,Csiziket délutánonként.Egy jó rádiós,ha van olyan még és tudja,hogy igazából már nem versenyképes félreáll ,de nem így .Ezek cserbenhagyták a rádiót felálltak és elmentek,pedig egy rádiós biztos nem netto 62000-ft-ért ülhet bent a Neo székében.Nagyképű banda menni kell nekik és legyen más csapat.Azt hiszik nélkülük nincs élet és persze a hallgatók,mivel más példakép nem volt,ezért azt hiszik,hogy nélkülük nincs rádiózás és minden ember hülye,aki másképpen csinálja ,mint a nagy sztárok.A zene jó,alakul ,kíváncsian várom hogy milyen műsorvezetők lesznek(ha lesznek)Én most szorítok a Neoért,de a múltat elfelejtő Neoért!!!
Basszus,nem arról van szó,hogy mennyit kaptak!Jó,a rádiósok nem 62E-t keresnek,de azért képzeld már el,hogy néhányuk 4 HÓNAPJA nem kapott fizetést,úgy már más a helyzet,nemde?
 #101585  Szerző: markfelt

Gabeedj írta:Kemény cikk volt Medveckytől ,de akár milyen is ez az ember ,abban igaza van,hogy itt a váltás ideje .Ez ami eddig volt én nem tartom színvonalnak ,hiszen a Sláger rádió profilját akarták tovább vinni más cég köntösében!Számomra nem ez a profi rádiózás,hogy agyon reklámozott Lali királyokat hallgassak vasárnaponként és erőltetett reggeli humorokat ,Csiziket délutánonként.Egy jó rádiós,ha van olyan még és tudja,hogy igazából már nem versenyképes félreáll ,de nem így .Ezek cserbenhagyták a rádiót felálltak és elmentek,pedig egy rádiós biztos nem netto 62000-ft-ért ülhet bent a Neo székében.Nagyképű banda menni kell nekik és legyen más csapat.Azt hiszik nélkülük nincs élet és persze a hallgatók,mivel más példakép nem volt,ezért azt hiszik,hogy nélkülük nincs rádiózás és minden ember hülye,aki másképpen csinálja ,mint a nagy sztárok.A zene jó,alakul ,kíváncsian várom hogy milyen műsorvezetők lesznek(ha lesznek)Én most szorítok a Neoért,de a múltat elfelejtő Neoért!!!
Köszönjük, most már elég lesz belőled.
 #101584  Szerző: Gabeedj

Kemény cikk volt Medveckytől ,de akár milyen is ez az ember ,abban igaza van,hogy itt a váltás ideje .Ez ami eddig volt én nem tartom színvonalnak ,hiszen a Sláger rádió profilját akarták tovább vinni más cég köntösében!Számomra nem ez a profi rádiózás,hogy agyon reklámozott Lali királyokat hallgassak vasárnaponként és erőltetett reggeli humorokat ,Csiziket délutánonként.Egy jó rádiós,ha van olyan még és tudja,hogy igazából már nem versenyképes félreáll ,de nem így .Ezek cserbenhagyták a rádiót felálltak és elmentek,pedig egy rádiós biztos nem netto 62000-ft-ért ülhet bent a Neo székében.Nagyképű banda menni kell nekik és legyen más csapat.Azt hiszik nélkülük nincs élet és persze a hallgatók,mivel más példakép nem volt,ezért azt hiszik,hogy nélkülük nincs rádiózás és minden ember hülye,aki másképpen csinálja ,mint a nagy sztárok.A zene jó,alakul ,kíváncsian várom hogy milyen műsorvezetők lesznek(ha lesznek)Én most szorítok a Neoért,de a múltat elfelejtő Neoért!!!
 #101583  Szerző: noartist

LuciFerko írta:DVB-T beakadt rendesen, a kabhegyi.
Mármint milyen értelemben?
 #101582  Szerző: LuciFerko

DVB-T beakadt rendesen, a kabhegyi.
 #101581  Szerző: noartist

adminisztrator írta:Pont délben a hírek alatt kb. 15 másodpercre kikapcsolt a NeoFM adója. Legalábbis Kab-hegyen.
Hallotta más is?
a szentesi adó szokott ilyeneket csinálni.Olyankor 5-10 máspdpercre se TV,se rádió (mármint,amit Szentesről lőnek).
Lehet,pillanatnyi áramszünet,vagy bármi...
 #101580  Szerző: markfelt

Pont délben a hírek alatt kb. 15 másodpercre kikapcsolt a NeoFM adója. Legalábbis Kab-hegyen.
Hallotta más is?
 #101579  Szerző: mimi

Azért kemény volt ez a cikk, és szinte biztos vagyok benne, hogy ha Bochkorék hajlandóak lettek volna asszisztálni Medveczkynek, felmagasztalja őket az egekig, meg ők a jövő, meg minden.
 #101578  Szerző: fofla

Adminnak igaza van, hogy a szakma minden ilyen esetén sérül. Most nagyon zavarosak a viszonyok. Sokan vannak akik még várnak frekvenciára, és sok döntés tudjuk, hogy olyan, amilyen. Minden politikai időszaknak megvan a maga kegyeltje. Sajnos az elmúlt években a rádió, mint műfaj sokat csorbult. A digitális átállás megint a tévék malmára hajtaná a vizet, de ez most egy másik kérdés.
A Neoban biztosan dolgozik most valaki, de nem érzem tudatosnak a munkát, inkább csak tűzoltás lehet és közben az illető előveszi, amit talál. Kicsit kusza, de az biztos, hogy ez a sok eddig nem játszott zene, nem segít a rádión. Ezt azért finomabban szokták csinálni. Meg picit talán figyelni is kéne, nemcsak berángatni zenéket meg szignálokat. Elmondja a szignál, hogy ebben az órában csak magyar zenével, majd a 2 dal múlva már külföldi zene szól. Tudom, hogy szar van a palacsintában és nem lehet most könnyű. Mindenki kapkod és elég nagy a nyomás. A nyilatkozatokból úgy látom, hogy elképzelés van, de szakmai háttér is kellene. Jó lenne, ha most a tulajdonos nem dacból és indulatból építene rádiót. Sokba lehet ez a játék és elvileg egy országos rádióban nagyon jó szakemberek kellenek.
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 584