RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#101599  Szerző: Roger

A Juvin elképzelhető lenne a folytatása a frizbinek, de 2009-ben sem akartak kisebb lefedettségű frekire menni...hova gondoltok? :hehe:
Egy valamin elgondolkodtam: Ha jól emlékszem havi 11 millában állapodott meg a Neo+Bumi. Nos: 16 hónap = 176 milla...ha ide jutott a rádió, vajon megtermelte a műsor legalább a havi gázsi másfélszeresét..'"?" :oops:

( csatlakozom, azokhoz akik azt mondják, hogy maradjon a korábbi zenei felhozatal, hallgatottság tekintetében nyerőbb, és már zavaró mindig azt olvasni, hogy egy két fórumlakó :D folyton ránk akarja erőltetni a 2009 + Petőfi stílust, önzőség :P )
 #101596  Szerző: egon2

Zeneileg a Neo FM visszatér a kezdetekhez?Mondhatni,egyre több az olyan zene,amit az utóbbi más fél évben nem játszott a Neo FM,csak az induláskor.
 #101595  Szerző: Zoey

Mindenképpen pozitív, hogy óránként friss hírek vannak, és már színvonalasabb hírolvasótól. Gondolom ez a Marczali László megegyezik a Rise Fm volt hírolvasójával, illetve a lottóműsorokból ismert személlyel.
 #101594  Szerző: DRoland

egon2 írta:A Bumeráng mehetne tovább a Juventuson vagy akár a Music Fm-en is,(igaz ott van reggeli műsor.)Kis helyi rádiókkal kellene megállapodni a Bumeráng stábjának,hogy vegyék át a műsorukat.

A Bumeráng csak országosan képzelhető el (csak sajnos nemsok országos csomag van). Petőfi? Bár nem hiszem... A helyi rádiós megállapodás nem is rossz, csak nem tudom ilyen egyáltalán lehetséges-e.
 #101593  Szerző: LuciFerko

asr27 írta:
egon2 írta:A Bumeráng mehetne tovább a Juventuson vagy akár a Music Fm-en is,(igaz ott van reggeli műsor.)Kis helyi rádiókkal kellene megállapodni a Bumeráng stábjának,hogy vegyék át a műsorukat.
Bumeráng a Music fm-en :gülü2: Jól vagy? szerintem ,mindenki eltekerne onnan.
:gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #101592  Szerző: egon2

asr27:Nem gondoltam én se komolyan,hogy a Music FM-re menjen a Bumeráng ez csak 1 példa volt.
 #101591  Szerző: asr27

Bumeráng a Music fm-en :gülü2: Jól vagy? szerintem ,mindenki eltekerne onnan.
 #101590  Szerző: noartist

A MusicFM nem hülye.Nem is illene a rádióhoz...
Juventus?Hááát....Kétlem. ,,Túl kevés hallgatóhoz jutnánk el".
 #101589  Szerző: noartist

egon2 írta:Hétfőtől ezek szerint,új műsorvezetők lesznek?Az új Ász cikke szerint a Bumeráng műsort neves művészek műsora fogja váltani Hétfőtől.Zeneileg kezd más irányt váltani a rádió.-Élőben mondják ismét a híreket,8órakor 15 perces hírblokk volt.Szerintetek,hány hírszerkezestó van most a Neonál?
Ahányat sikerült összekaparni. :lol:
Egyébként,megjegyezném:A Neo zenetára nem csak azokból a számokból állt,amit ,,általában" játszottak!Kalács nagyon profi zenei szerkesztő volt.És,jegyezzük meg,hogy a ,,Magyar Hangok"-ban mindig lejátszottak olyan zenéket,amiket máskor nem,és nyilvánvalóan ezekből maradt a repertoárban.Most pedig,amit találnak,lejátszanak.
Akkoris,ha azt nem is játszhatnák... :DDD
 #101588  Szerző: egon2

A Bumeráng mehetne tovább a Juventuson vagy akár a Music Fm-en is,(igaz ott van reggeli műsor.)Kis helyi rádiókkal kellene megállapodni a Bumeráng stábjának,hogy vegyék át a műsorukat.
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 584