A MediaPortal azert "konyorog" a 3.5-os keretrendszerert, mert az kell neki es pont!
(Az adott program programozojatol fugg az, hogy a program elfogadja-e a magasabb szamu keretrendszert is, vagy csak a passzolo verziot. Egyebkent utobbi a jellemzo)
Itt a 3.5-os (+SP1) keretrendszer offline telepitoje hivatalos helyrol (~230MB es magyar nyelv kivalasztando):
http://www.microsoft.com/hu-hu/download ... x?id=25150
Be fog jonni a MediaPortal.

Kozben kifgyeltem azt, hogy ha nem kattintgatok "ossze-vissza", akkor nincsenek tv-csatornaba ki-belepesek sem. Tehat ott, ahol rutinbol bal egergombbal duplan kattanna az ember, csak szimpla kattanas kell, ahol jobb gombbal operalnek, ott altalaban meg ESC kell, es nincsen semmi gond. A taviranyitora optimalizalt vezerles, ugyebar...
A Homesys4 nalam is csak masodszori telepitesre indult el, de nem volt benne koszonet, mert tv-kep helyett csak egy nagy feherseg jelent meg... Aztan nem foglalkoztam vele, es egy kesobbi nekifutaskor mar tvkepet is produkalt, de nagyon lassu volt a kepalkotas.
Eleinte volt egy komoly baj a programmal: teljesen "rault" a kepernyovezerlesre annyira, hogy masik programba sem tudtam atlepni. Meg a "Mindig felul"-re allitott Taskmanager-t (Ctrl+Alt+Del) sem engedte "felulre", amire pedig szukseg lett volna, mert eleinte sokszor megfagyott a program.
Nightman írta:mediaportal nekem az istennek se akar feltelepülni.. a 3.5 ös .net keretrendszerért könyörög,pedig a 4-es fenn van,az mé' nem jó neki? A homesys meg felmegy,de cseszik indulni,hiába klikkelek a start ikonra.. most h nézelődtem,találtam egy sesamtv nevű ingyenes cumót,ez épp a csatornákat keresi,már vagy negyed órája,és még a felénél tart.. áh,feladom..