Egy kis segítséget szeretnék kérni. A számítógépem kb. 2,5 éves és néhány napja mintha a táptól valamilyen furcsa szag (mintha égett szag lenne, de nem tudom pontosan meghatározni) jönne ki. Nem is használtam inkább, hanem elvittem a közeli számítógépes szervizbe, ott megnézték valamilyen műszerrel is a tápját, de mindent tökéletesnek jelzett. Kb. 15 percet járt ott a gép, de csak nem jött belőle ez a furcsa szag, hazahoztam és kb. 10 perc működés után megint érezni. A többi alkatrészt és kábelt is leellenőrizték, kitakarították belül a gépet, de semmi rendellenességet nem tapasztaltak. Azt mondták, hogy lehet, hogy poros volt belül a táp és amiatt volt ez a szag.
Szerintetek mit csináljak? Én úgy érzem, hogy megint mintha a táptól jönne ez a szag, de csak időnként. Cseréltessem ki, annak ellenére, hogy nem láttak vele semmi problémát?
Szerintetek mit csináljak? Én úgy érzem, hogy megint mintha a táptól jönne ez a szag, de csak időnként. Cseréltessem ki, annak ellenére, hogy nem láttak vele semmi problémát?