RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#101768  Szerző: Nickman

mlaszlo írta:
lambda írta: Szabadság valószínűleg, reggel belehallgattam az Önindítóba, az ottani stáb szintén, bár elég hülye megoldás, hogy egyszerre mindannyian!
Lehet, hogy más van a háttérben, műsorvezetők esetében nem jellemző, hogy egymás után két hetet is szabadságon lennének.
Ha mégis szabadságon van, akkor miért nem írják a facebook-on? Mire ez a titkolózás?
Meg hogy törlik az ezzel kapcsolatos Facebook kommenteket. :unott:
Ha tényleg elment akkor nem fog sokat érni a Road Show.
 #101767  Szerző: mlaszlo

lambda írta: Szabadság valószínűleg, reggel belehallgattam az Önindítóba, az ottani stáb szintén, bár elég hülye megoldás, hogy egyszerre mindannyian!
Lehet, hogy más van a háttérben, műsorvezetők esetében nem jellemző, hogy egymás után két hetet is szabadságon lennének.
Ha mégis szabadságon van, akkor miért nem írják a facebook-on? Mire ez a titkolózás?
 #101764  Szerző: Snake

Ennek a műsornak így lőttek. Gyanítom Fitti már nincs.
 #101759  Szerző: lambda

asr27 írta:Fittikém nincs már a Music fm-nél vagy csak szabadságon van? Kővári Barna van helyette jelenleg...
Szabadság valószínűleg, reggel belehallgattam az Önindítóba, az ottani stáb szintén, bár elég hülye megoldás, hogy egyszerre mindannyian!
 #101757  Szerző: asr27

Fittikém nincs már a Music fm-nél vagy csak szabadságon van? Kővári Barna van helyette jelenleg...
 #101259  Szerző: Csongii

djmarco írta:Lehet hogy csak rossz a megfigyelő képességem de eddig azt figyeltem meg hogy a kereskedelmi rádiok a konkurációról szóló hireket meg se emlitik, de ma a neos ügy itt benne volt a hirekben. Más rádiokban volt róla szó?
Igen, pl nálunk is.
 #101209  Szerző: djmarco

Lehet hogy csak rossz a megfigyelő képességem de eddig azt figyeltem meg hogy a kereskedelmi rádiok a konkurációról szóló hireket meg se emlitik, de ma a neos ügy itt benne volt a hirekben. Más rádiokban volt róla szó?
 #100985  Szerző: Ivoa

Ivoa írta:
asr27 írta:
Dawe1797 írta:Szerintem a MUSIC FM sokkal jobb mint a R1, mert amit a MUSIC FM lejátszik újdonságnak, azt a R1 két-három hónap múlva játszik le először. A R1 le van maradva.
Tény, hogy ebből a szempontból sokkal jobb mint a R1, de iszonyatosan sok a duma! Reggel az önindító egyszerűen borzalmas, Steve abszolút nem illik ebbe a rádióba, ő szerintem inkább a Class fm-nél lenne nyerőbb! Cooky helyett pedig sokkal jobb lenne pl Zizi! A többi műsor még úgy ahogy elviselhető, a music killers viszont jobb mint a R1-en a discoshit.
Viszont illik pár pozitívat is írni, jöjjenek ezek:

- szerintem a Roadshow kifejezetten jól van megszerkesztve, jobb, mint pl. a Juventus este 8-9 közötti, MR1-Kossuthot idéző beszélgetős műsora, közszolgálati tartalom gyanánt
- ők is igyekeznek erős önpromót nyomni, kár, hogy a R1 módszereit nem lesték el (pl. kitelepült kívánságshow, mixműsorok a Morrison's-ból, stb.)
- igyekeznek a napi 7-8x ismételt Kállay-Saunders: Fly vonal helyett több magyart behozni
- talán többet próbálnak a hallgatóval való viszonyból kihozni, mint a R1 (ahol csak annyi a hallgató dolga, hogy elmondja, h kinek küldi a következő, tracklistában szereplő számot

Mindazonáltal a Music FM-nek is érdeke lenne a R1 visszatérése, mert így eléggé érezhető, hogy csak a nagy vételkörzete (és a kormányzati hirdetések) tartják fenn őket a felszínen. Egy erősebb verseny mindkettőnek javára lenne. (félreértés ne essék, a R1 is egyfajta mentsvár volt, amikor már sem Rise FM, sem Face, sem Roxy, se stb-stb. nem volt, de ők valahogy jobban menedzselték/menedzselik magukat)
 #100984  Szerző: Ivoa

asr27 írta:
Dawe1797 írta:Szerintem a MUSIC FM sokkal jobb mint a R1, mert amit a MUSIC FM lejátszik újdonságnak, azt a R1 két-három hónap múlva játszik le először. A R1 le van maradva.
Tény, hogy ebből a szempontból sokkal jobb mint a R1, de iszonyatosan sok a duma! Reggel az önindító egyszerűen borzalmas, Steve abszolút nem illik ebbe a rádióba, ő szerintem inkább a Class fm-nél lenne nyerőbb! Cooky helyett pedig sokkal jobb lenne pl Zizi! A többi műsor még úgy ahogy elviselhető, a music killers viszont jobb mint a R1-en a discoshit.
Véleményem szerint - és ez szigorúan az - a gond a Music FM-mel az, hogy ez egy olyan adó, amit a jelenlegi Médiatanács és a mögöttük álló körök "jó" kereskedelmi adónak gondolnak. Miért is?

- tele van felesleges, de a vállalásoknak megfelelő közszolgálati dumával (pl. Ma Gyöngyösre vándorolunk, Heves megye második legnagyobb városába, a Mátra kapujába.....) Kb. egy órában 10 percig olvassa fel a megfelelő Wikipédia-szócikket, majd a végén bemondanak olyan programajánlókat, amiket a megcélzott célközönség (ez elvileg a R1 célközönsége, gyakorlatilag ők ezt nem tudják) nem fog értékelni. Pl. népi táncház Gyöngyössolymoson szombaton este 6-tól. Most komolyan, ez összeegyeztethető a Morrison's Liget és a Park reklámjaival?

- beleraknak magyar zenéket, amik jelentős része orrvérzésig ismételt (pl. Lélekdonor), vagy olyanokat, amiknek közük nincs az adó profiljához. Jellemző, hogy a Made in Hungaryben (ezt ajánlom a Médiatanácsnak!) bemondják, hogy itt egész órában magyar előadók szólnak majd, érkezik a stúdióba Kállay-Saunders András, úgyhogy kezdésként jön az Avicii - Levels c. szám.

- az Önindítónál túlzottnak tartom, hogy három teljesen más kaliberű ember van a műsorban (ilyen szempontból a Morning Show, a Bumeráng és a Kukori sokkal jobb). Meg kellett volna tartani a Petra-Tomi párost a Juventus Reggel módja szerint, esetleg melléjük harmadiknak Fittikémet, ha esetleg egyik hiányozna. Levi sajnos már unja az egészet (lehet hallani, meg már ő is abban a szindrómában szenved, mint Boros Lajos), Stevenek pedig egy színész partnert kellett volna találni egy másik idősávhoz.

- Egyszerűen azt nem értik, hogy a kereskedelmi rádiózás lényege annyi, hogy minimális közszolgálat mellett, minél több zenét és rövid, konzervdumát kell adni, szuperagresszív önpromóval. Ebben verhetetlen a R1.
 #100977  Szerző: asr27

• 1
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 565