RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#102519  Szerző: egon2

Sziasztok!

Anno a hullamvadasz.hu oldalon az Archivumban volt 30 perces összeállítás a Sláger rádió első napjáról 1998.Február 16.ról.
A felől érdeklődnék valakinek nincs e meg ez a felvétel,és feltenné e a youtubera?
 #102126  Szerző: Roger

...a Bumeráng fészbúk oldaláról:
"Pssszt! Készülünk valamire...

Amiről sokat persze még nem mondhatok (Hittétek volna? ;-) ), de a jövő héten további infók jönnek.
Addig jó (hosszú) hétvégét nektek! Élvezzétek a munka- és sulimentes napokat... :-)))) /Banita"

5perc alatt 700 Like... ^^
 #102053  Szerző: djlacee

mimi írta:Azt nekem elsős egyetemisták mondják, a guta megüt :)
meg a bicigli
 #102049  Szerző: mimi

Azt nekem elsős egyetemisták mondják, a guta megüt :)
 #102044  Szerző: szemilan

rmihaly76 írta:Nemreg erdekes sms-t volt szerencsem meggyonyorkodni. Kozepiskolat frissen vegzett fiatalember kuldte szive holgyenek, ugymond...
"Szerinted fojtassuk, vagy hadjuk?"
Én már ilyeneken nem is csodálkozok... pedig én se vagyok idős, igaz az általános iskolások már csókolomoznak. :x
Mondanák inkább, hogy Jó reggelt/napot/estét! :D
 #102038  Szerző: asimov

Nemreg erdekes sms-t volt szerencsem meggyonyorkodni. Kozepiskolat frissen vegzett fiatalember kuldte szive holgyenek, ugymond...
"Szerinted fojtassuk, vagy hadjuk?"
 #101833  Szerző: asimov

A cikkben, a foton(?) lathato morzejelek jelentese:
---- = ?
.-.-. = elvileg "AR" azaz uzenet, illetve adasperiodus vege.
-.-. = C
..-. = F
-... = B
Remelem, tiszta lesz az eg, bar a szeptember nem a tiszta egboltjarol hires errefele...
szemilan írta:Japán műhold morzézik majd az égen
A FITSAT-1 úgy fog viselkedni, mint egy mesterséges csillag, és fényjeleket küld majd a Földre. Erős LED-lámpáival fényimpulzusokat bocsát ki magából úgy, hogy a jelek a Földről is láthatók legyenek. A FITSAT-1 valószínűleg szeptember 6-án indul útjára, és bárki megláthatja majd az éjszakai égbolton.
http://explorerworld.hu/2012/08/01/japa ... d-az-egen/
 #101824  Szerző: szemilan

Japán műhold morzézik majd az égen
A FITSAT-1 úgy fog viselkedni, mint egy mesterséges csillag, és fényjeleket küld majd a Földre. Erős LED-lámpáival fényimpulzusokat bocsát ki magából úgy, hogy a jelek a Földről is láthatók legyenek. A FITSAT-1 valószínűleg szeptember 6-án indul útjára, és bárki megláthatja majd az éjszakai égbolton.
http://explorerworld.hu/2012/08/01/japa ... d-az-egen/
  • 1
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 542