RADIOSITE Fórum

• Class FM

#101875  Szerző: aderzone

Csongii írta:
aderzone írta:Hatalmas piros pont, amiért behozták a zenei rotációba, a seholmáshol nem játszott, ellenben rengeteg ember által hiányolt '90-es évek beli Eurodance zenéket (LaBouche, Haddaway, stb)!!!
Sehol máshol nem játszott?? Ezt hogy érted?
Helyesbítek: Hatalmas piros pont, amiért behozták a zenei rotációba a más, meghatározó lefedettségű rádióban nem játszott, ellenben rengeteg ember által hiányolt '90-es évek beli Eurodance zenéket (LaBouche, Haddaway, stb)!!!
 #101873  Szerző: Csongii

rmihaly76 írta:Azert ezek mashol is felbukkannak am... pld. kedvenc radiomban a Classic mixekben!
aderzone írta:Hatalmas piros pont, amiért behozták a zenei rotációba, a seholmáshol nem játszott, ellenben rengeteg ember által hiányolt '90-es évek beli Eurodance zenéket (LaBouche, Haddaway, stb)!!!
Én azért is kérdeztem tőle, mert pont La Bouche és Haddaway is szokott nálunk is forogni. Sőt Captain Jack és még ez meg az. Ha lenne több időm foglalkozni vele, akkor pedig pakolnék még fel ilyen zenéket, de leszedni se könnyű őket a netről jó minőségben, aztán meg összekukázni minden adatot hozzá, amit be kell szolgáltatni a MaHaSznak.
 #101872  Szerző: asimov

Azert ezek mashol is felbukkannak am... pld. kedvenc radiomban a Classic mixekben!
Amugy tenyleg nagyon kellemes meglepetes volt, amikor ma a Class-on meghallottam a " be my lover"-t!
 #101871  Szerző: markfelt

Csongii írta:
Igen, ez engem is érdekel. :D
 #101870  Szerző: noartist

csokie írta:
Gyurii írta:
LuciFerko írta:A szekszárdi adó majdnem beszólja egész Tolnát!
:yes:

Erre is ilyen kellene... (Kelet-Csongrád, Nyugat-Békés megye)
Mondom, már érkezik, csak épp kötik neki a tápkábelt!!!
Megyek segíteni. :lol:
 #101869  Szerző: Csongii

#101866  Szerző: aderzone

Hatalmas piros pont, amiért behozták a zenei rotációba, a seholmáshol nem játszott, ellenben rengeteg ember által hiányolt '90-es évek beli Eurodance zenéket (LaBouche, Haddaway, stb)!!!
 #101862  Szerző: LuciFerko

Ne is tudj mást hallgatni :)
 #101859  Szerző: mimi

Gyurii írta:Erre is ilyen kellene... (Kelet-Csongrád, Nyugat-Békés megye)
Jaja, az udvarodon pont jó lenne... :P
 #101856  Szerző: csokie

Gyurii írta:
LuciFerko írta:A szekszárdi adó majdnem beszólja egész Tolnát!
:yes:

Erre is ilyen kellene... (Kelet-Csongrád, Nyugat-Békés megye)
Mondom, már érkezik, csak épp kötik neki a tápkábelt!!!
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 510