csokie írta:Bármi is szól majd a 96,4-en a közeljövőben Budapesten,Csak már jussunk el oda, hogy valami szóljon is ott, és lehetőleg ne egy vallási, vagy hírcsatorna, hanem valami kereskedelmi adó.

csokie írta:Bármi is szól majd a 96,4-en a közeljövőben Budapesten,Csak már jussunk el oda, hogy valami szóljon is ott, és lehetőleg ne egy vallási, vagy hírcsatorna, hanem valami kereskedelmi adó.
csokie írta:Bármi is szól majd a 96,4-en a közeljövőben Budapesten, nekem akkor is egy és ugyanaz a név fog az eszembe jutni, miszerint 96.4 ROXY RÁDIÓ, a ma és a holnap slágerei! Azért ez nem semmi, hogy ennyi év távlatából is mekkora húzó és összetartó neve van a ROXY névnek!Nyilvánvalóan így van. De szerintem ez sok frekvenciára igaz: a 103,3-Danubius, 100,8-Sláger, 103,9-Rádió1, 90,9-Jazzy és még sok más tekintetben. Persze ott nagyobb a kötődés, ahol a frekvenciaszámot hozzámondták a névhez "százháromkilenc Rádió1, vagy kilencvenpontkilenc Jazzy"
(ugyanezt mondhatnám a 89.5 Juventusra is meg a 92.9 Radio Deejayre is, csak én mindig is ROXY Rádió hallgató voltam.) Nekem ezek a frekvenciák mindig azt fogják jelenteni bármi történjék is az említett frekvenciákon.
Remélem van pár ember, aki egyet ért velem.
csokie írta:Bármi is szól majd a 96,4-en a közeljövőben Budapesten, nekem akkor is egy és ugyanaz a név fog az eszembe jutni, miszerint 96.4 ROXY RÁDIÓ, a ma és a holnap slágerei! Azért ez nem semmi, hogy ennyi év távlatából is mekkora húzó és összetartó neve van a ROXY névnek!
(ugyanezt mondhatnám a 89.5 Juventusra is meg a 92.9 Radio Deejayre is, csak én mindig is ROXY Rádió hallgató voltam.) Nekem ezek a frekvenciák mindig azt fogják jelenteni bármi történjék is az említett frekvenciákon.
Remélem van pár ember, aki egyet ért velem.
bgnrlszl írta:Én úgy értelmezem, hogy az itt felsoroltakból nem kell mindennek teljesülnie, hanem ami a műsoridejének kétharmadában olyan tartalmakat ad, ami valamelyik kitételnek megfelel, és főként a magasságos tanács részirűl elfogadják megfelelőnek, az megfelel :pjimmer írta:2.4.6.27. pont szerinti nyilatkozatEz azt jelenti, hogy kötelező "politikai tájékoztatással" foglalkozni egy kisközösség rádiójának? Segítsetek értelmezni!
Alulírott …… (a pályázó képviseletére jogosult személy) nyilatkozom, hogy a … (pályázó) heti műsoridejének több mint kétharmadában az Mttv. 83. §a-ban foglalt közszolgálati célokat szolgáló műsorszámokat szolgáltat, amibe beleszámít a szolgált közösségnek szóló hírműsorszám, politikai tájékoztató műsorszám, kulturális műsorszám és az egyéb, nem elsősorban az adott közösségnek szóló hasonló tartalom is.
jimmer írta:2.4.6.27. pont szerinti nyilatkozatEz azt jelenti, hogy kötelező "politikai tájékoztatással" foglalkozni egy kisközösség rádiójának? Segítsetek értelmezni!
Alulírott …… (a pályázó képviseletére jogosult személy) nyilatkozom, hogy a … (pályázó) heti műsoridejének több mint kétharmadában az Mttv. 83. §a-ban foglalt közszolgálati célokat szolgáló műsorszámokat szolgáltat, amibe beleszámít a szolgált közösségnek szóló hírműsorszám, politikai tájékoztató műsorszám, kulturális műsorszám és az egyéb, nem elsősorban az adott közösségnek szóló hasonló tartalom is.