RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#10198  Szerző: NagyBela

Kedves fórumozók. Én már belefáradtam ebbe a Gold-Advertum kínlódásának tárgyalásába. Felháborítónak és gusztustalannak tartom, hogy akkor amikor az ország válságban van, amikor a médiapiacon már a legtermészetesebb a nyílt korrupció, az összes médiatörvénytervezet már csírájában megbukik nem is mondom miért, rengetegen panaszkodnak és sorolhatnám végeláthatalan ideig akkor még van az a pénz, az a kormányvállalási garancia amelyből kiépülhet egy ilyen országos jellegű médiahálózat amelyre most valljuk be az égvilágon semmi szükség sincs.
Ki sem merem számolni, hogy ezek a milliárdok hány ezer ember megélhetését tették volna lehetővé mégha csak minimálbéren is legkevesebb egy évig, illetve hány olyan termelő vállalkozást illetve egyéb fejlesztést lehetett volna véghezvinni amire az országnak most nagyon nagy szüksége lenne!

Köszönöm szépen én nem kérek az Advertum által terjesztett kultúrából és az ország szarba taposott médiarendszeréből sem!

Kiváncsi vagyok mi volt az Advertumnak a Gold Fm projekt?
Mert ha egy olyan vizsgafeladat aminek eredményeként kiépíthetnek egy országos szintű nem is mondom milyen vállalkozást akkor gratulálok a jegyük jól megfelelt! Csak így tovább!

Szabi! Én úgy tudom, hogy az összes R1-es freki le van már zsírozva.
 #10195  Szerző: MrG

Johnny írta:
Szabi írta:
Johnny írta:Inkább az ORTT seggét rúgnám már szét... szarakodik itt birságokkal (amit 1 heti reklámból kitermelnek) de mindenki tudja ha eddig nem fizettek, a büntetést sem fogják. Mit büntetget itt....kapcsolják már ki az adót, nem értem ezt a szarakodást.
Szerintem csak a formalitás miatt csinálja ezt az ORTT és az NHH, közben le van már zsírozva minden.
Mi van lezsírozva? Te mit tudsz, hogy látod?
Nem tudok semmit, sejtéseim vannak. Szerintem már rég le vannak fizetve, akiken múlik a 3 freki.
Nyilván nem menne már, ha nem így lenne. Gyorsan kiírja a 3 frekire a pályázatot a testület, lehet tippelni ki lesz Nyíregyháza és Miskolc esetében a nyertes. Addig meg kihúzzák "kalózban" úgyis.
 #10193  Szerző: bsector

Ez egy szemfényvesztés... talán százmilliók is kocognak a melóban, erre kiadnak 3 párizsis zsömlét "bírságnak". Nevetséges.
 #10187  Szerző: Johnny

Szabi írta:
Johnny írta:Inkább az ORTT seggét rúgnám már szét... szarakodik itt birságokkal (amit 1 heti reklámból kitermelnek) de mindenki tudja ha eddig nem fizettek, a büntetést sem fogják. Mit büntetget itt....kapcsolják már ki az adót, nem értem ezt a szarakodást.
Szerintem csak a formalitás miatt csinálja ezt az ORTT és az NHH, közben le van már zsírozva minden.
Mi van lezsírozva? Te mit tudsz, hogy látod?
 #10185  Szerző: MrG

#10183  Szerző: Johnny

Dehogy fizetik ki. megy a tartozásba....na meg persze a cég felszámolásába, mert elhihetitek, hogy a MTC kft-nek már semmi vagyona nincs, mindent áttettek az Advertumba.
Inkább az ORTT seggét rúgnám már szét... szarakodik itt birságokkal (amit 1 heti reklámból kitermelnek) de mindenki tudja ha eddig nem fizettek, a büntetést sem fogják. Mit büntetget itt....kapcsolják már ki az adót, nem értem ezt a szarakodást. Kiszabják a legmagasabb büntetést de mehet tovább? Ezek kiröhögik a nagyrabecsült ORTT testületet.

Meg még a mocskok perelgetnek érted?
-nem fizetünk 2 éve de azért megtámadjuk a jogos bezárási határozatot had mennyen az idő.

Had ne nevezzem meg a főnököt aki szó szerint ezt mondta: "...az ORTT nekünk nem létezik"

...Isten nem ver bottal! A gennyes jelző már hízelgés erre az aranyos bandára.
 #10157  Szerző: rsite1

Weil. Bazdmeg. :D :mrgreen:
 #10156  Szerző: mg

jaa, a weil, fogtam közben... megoldják okosban
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 222